In cazul tau, ai putea sa apelezi la politie, desi nu cred ca vor sa te ajute pentru cautarea unei persoane. O alta metoda, ar fi sa apelezi la un detectiv particular, o sa te coste ceva. Nu pot sa-ti zic cu exactitate procedeul, pentru ca nu am trecut prin asa ceva pana acum.
Caută-i numele pe Facebook, poate ai noroc. Ok, s-a mutat, dar și-a schimbat chiar și numărul de telefon?
Nu are Facebook si nr de telefon e acelasi am sunat-o si de pe alte numere si nu raspunde de luni bune la telefon
Poate că nu își dorește să fie găsită. Nu știu ce relație de prietenie a fost între voi, cert e că a vrut să își piardă urma.
Nu vreau să te superi pe mine, dar dacă ar fi ținut la tine, te-ar fi căutat. Altfel spus "cine nu te caută, nu îți duce lipsa".
Din cauza unor probleme nu ma mai cauta e complicat si mult de povestit si crede-ma ca m-ar cauta dar nu poate din cauza unor probleme
Buna, Alex,
Daca persoana respectiva nu a mai fost in contact cu tine si nu iti raspunde la telefon, cel mai probabil nu mai doreste sa pastrati legatura. In aceasta situatie, o vizita in orasul ei in incercarea de a o cauta, poate fi considerat un gest exagerat.