Lindabarger
Mesaj primit Lindabarger
Vineri, 14 Septembrie 2018, 8:37 pm
buna draga
Salut frumos să vă cunosc numele meu este Linda. Profilul dvs. m-a impresionat într-adevăr, trimiteți-mi un mesaj prin adresa mea de e-mail privată
(lindabarger17@gmail.com), ca să vă spun mai multe despre mine și să vă trimit pozele. Aștept cu nerăbdare să aud de la dvs.
Acum i-am dat mesaj înapoi în care i-am spus că nu-s interesat și mi-a dat imediat înapoi că măcar să încerc.
Si eu am primit mesaj de la userul asta ciudat.
"Salut frumos să vă cunosc numele meu este Linda. Profilul dvs. m-a impresionat într-adevăr, trimiteți-mi un mesaj prin adresa mea de e-mail privată
(lindabarger17@gmail.com), ca să vă spun mai multe despre mine și să vă trimit pozele. Aștept cu nerăbdare să aud de la dvs."
Si mie mi-a dat aia, am preferat s-o ignor la fel cum fac cu toate mesajele care nu ma intereseaza si te sfatuiesc sa faci la fel decat sa-ti irosesti timpul gandindu-te la prostii de genu
Tu ești pe o distribuție Linux, tu nu te infectezi așa ușor
Mai nou spammerii Yahoo au venit pe TPU.
Kinda strange but new
Sunt emoticoane Yahoo pe TPU si poate au incurcat borcanele
Pare a fi un bot sau o persoana care incearca sa va colecteze adresele de email.
Mersi, acum o sa imi fac cont pe siteuri de matrimoniale cu email-ul ala.
Acum putem sa facem cont pe site-uri de matrimoniale cu acel email ).
I-am făcut eu cont...
Partea nasoală este că trebuie să confirme prin email.
Da, e cineva de pe TPU si si-a facut al 2 cont sa te bnage in seama.Eu da, trimit mesaje, dar nu imi fac alte conturi.Pe asta il am si punct.Si da, trimit o gramada de mesaje la o gramada de utilizatori, unii nu raspund, alti nu ma bga in seama, imi e indiferent. O fac sa ajut!
Am primit mesaj privat pe TPU, dar și un e-mail de la aceeași persoană (sau de la adresa menționată) deși nu am publicat pe acest site sau pe altele adrese de e-mail.
Este un singur utilizator care îmi cunoaște adresa de e-mail, însă eu am primit acel e-mail pe adresa de la serviciu cu domeniu special (cb.****.****.eu)