Lindabarger
Mesaj primit Lindabarger
Vineri, 14 Septembrie 2018, 8:37 pm
buna draga
Salut frumos să vă cunosc numele meu este Linda. Profilul dvs. m-a impresionat într-adevăr, trimiteți-mi un mesaj prin adresa mea de e-mail privată
(lindabarger17@gmail.com), ca să vă spun mai multe despre mine și să vă trimit pozele. Aștept cu nerăbdare să aud de la dvs.
Numele de utilizator există în lume și sunt cel puțin 100 de persoane cu acest nume. Există adrese Google Mail: lindabarger6, lindabarger9.
Cred că pe toți ne-a impresionat ... Și eu am primit tot de la "ea"... Și pe e-mail uneori mai primeam sau pe Facebook prin grupuri mai vad profile fake și cu astfel de mesaje sau alții care oferă o sumă imensă. Este spam și ar trebui ca adminii siteului sa ii blocheze.
Am primit si eu mesaj azi, pur si simplu unii oameni au prea mult timp liber si fac spam cu virusi sau reclame toata ziua
Da am primit si eu mai devreme. Prima reactie, a fost sa-i verific profilul (nu are nimic) apoi am cautat emailul ei pe google si m-a adus la intrebarea asta.pe TPU. Sigur e vreo straina (nu romanca) zice in mesaj ''Salut frumos'', mie mi-a scris legat ''m-a'' de la ''m-a impresionat''
Eu am primit un e-mail pe și pe adresa personală.
https://drive.google.com/open?id=1Fr6FBS8SYNbpqhd70WmKc3t0uMm-8GRX
Este același e-mail ca cel pe care l-am primit pe adresa de e-mail de serviciu.
Eu am trimis un mesaj adminului informându-l cu privire la acest utilizator şi azi am primit mesaj: Vă mulţumesc frumos de sesizare. Am văzut întrebarea(în mesaj i-am zis să se uite la întrebarea asta pentru detalii) şi am suspendat userul.
Bună, Teo,
Sfatul nostru este să nu interacționezi cu persoane necunoscute online - în spatele unui profil se poate ascunde oricine, chiar și o persoană cu intenții rele. Blochează și chiar raporteză astfel de profile dacă te deranjează sau crezi că ele conțin ceva dăunător (spam, viruși).
Da aşa am făcut. Am ignorat-o şi raportat-o adminului care i-a suspendat contul. Wow chiar şi un membru al proiectului "Salvaţi Copiii" face parte din comunitatea TPU.