Lindabarger
Mesaj primit Lindabarger
Vineri, 14 Septembrie 2018, 8:37 pm
buna draga
Salut frumos să vă cunosc numele meu este Linda. Profilul dvs. m-a impresionat într-adevăr, trimiteți-mi un mesaj prin adresa mea de e-mail privată
(lindabarger17@gmail.com), ca să vă spun mai multe despre mine și să vă trimit pozele. Aștept cu nerăbdare să aud de la dvs.
Si mie mi-a dat aia, am preferat s-o ignor la fel cum fac cu toate mesajele care nu ma intereseaza si te sfatuiesc sa faci la fel decat sa-ti irosesti timpul gandindu-te la prostii de genu
Raspunsul meu a fost: https://imgur.com/a/8ISZBWb
Da, e cineva de pe TPU si si-a facut al 2 cont sa te bnage in seama.Eu da, trimit mesaje, dar nu imi fac alte conturi.Pe asta il am si punct.Si da, trimit o gramada de mesaje la o gramada de utilizatori, unii nu raspund, alti nu ma bga in seama, imi e indiferent. O fac sa ajut!
Cred că pe toți ne-a impresionat ... Și eu am primit tot de la "ea"... Și pe e-mail uneori mai primeam sau pe Facebook prin grupuri mai vad profile fake și cu astfel de mesaje sau alții care oferă o sumă imensă. Este spam și ar trebui ca adminii siteului sa ii blocheze.
Si eu am primit mesaj de la userul asta ciudat.
"Salut frumos să vă cunosc numele meu este Linda. Profilul dvs. m-a impresionat într-adevăr, trimiteți-mi un mesaj prin adresa mea de e-mail privată
(lindabarger17@gmail.com), ca să vă spun mai multe despre mine și să vă trimit pozele. Aștept cu nerăbdare să aud de la dvs."
Acum putem sa facem cont pe site-uri de matrimoniale cu acel email ).
I-am făcut eu cont...
Partea nasoală este că trebuie să confirme prin email.
Pe ce site?
Unul de matrimoniale, nu are importanță.
Https://www.matrimoniale.ro
Mai au și certificat SSL... "Băi, lasă-mă..."
Tocmai am primit si eu mesaj, ca viata e frumoasa
Bună, Teo,
Sfatul nostru este să nu interacționezi cu persoane necunoscute online - în spatele unui profil se poate ascunde oricine, chiar și o persoană cu intenții rele. Blochează și chiar raporteză astfel de profile dacă te deranjează sau crezi că ele conțin ceva dăunător (spam, viruși).
Tu ești pe o distribuție Linux, tu nu te infectezi așa ușor
Mai nou spammerii Yahoo au venit pe TPU.
Kinda strange but new
Sunt emoticoane Yahoo pe TPU si poate au incurcat borcanele
Ești invidios, nu!?!
Am primit mesaj privat pe TPU, dar și un e-mail de la aceeași persoană (sau de la adresa menționată) deși nu am publicat pe acest site sau pe altele adrese de e-mail.
Este un singur utilizator care îmi cunoaște adresa de e-mail, însă eu am primit acel e-mail pe adresa de la serviciu cu domeniu special (cb.****.****.eu)
Numele de utilizator există în lume și sunt cel puțin 100 de persoane cu acest nume. Există adrese Google Mail: lindabarger6, lindabarger9.
Eu am primit un e-mail pe și pe adresa personală.
https://drive.google.com/open?id=1Fr6FBS8SYNbpqhd70WmKc3t0uMm-8GRX
Este același e-mail ca cel pe care l-am primit pe adresa de e-mail de serviciu.
Eu am trimis un mesaj adminului informându-l cu privire la acest utilizator şi azi am primit mesaj: Vă mulţumesc frumos de sesizare. Am văzut întrebarea(în mesaj i-am zis să se uite la întrebarea asta pentru detalii) şi am suspendat userul.
Acum i-am dat mesaj înapoi în care i-am spus că nu-s interesat și mi-a dat imediat înapoi că măcar să încerc.
Mersi, acum o sa imi fac cont pe siteuri de matrimoniale cu email-ul ala.
Da exact aşa mi-a trimis şi mie. Ca răspuns i-am dat că nu-s interesat, după 1-2 minute mi-a trimis alt mesaj:hai măcar încearcă să mă contactezi, iar ca răspuns i-am zis:pas. Tu nu înţelegi că nu-s ineresat de persoana ta? Apoi i-am dat ignor. Mă gândesc să informez adminul în legătură cu ea.
Lindabarger
Mesaj primit Lindabarger
Vineri, 14 Septembrie 2018, 8:37 pm
buna draga
Salut frumos să vă cunosc numele meu este Linda. Profilul dvs. m-a impresionat într-adevăr, trimiteți-mi un mesaj prin adresa mea de e-mail privată
(lindabarger17@gmail.com), ca să vă spun mai multe despre mine și să vă trimit pozele. Aștept cu nerăbdare să aud de la dvs.
Da aşa am făcut. Am ignorat-o şi raportat-o adminului care i-a suspendat contul. Wow chiar şi un membru al proiectului "Salvaţi Copiii" face parte din comunitatea TPU.
Am primit si eu mesaj azi, pur si simplu unii oameni au prea mult timp liber si fac spam cu virusi sau reclame toata ziua
Da am primit si eu mai devreme. Prima reactie, a fost sa-i verific profilul (nu are nimic) apoi am cautat emailul ei pe google si m-a adus la intrebarea asta.pe TPU. Sigur e vreo straina (nu romanca) zice in mesaj ''Salut frumos'', mie mi-a scris legat ''m-a'' de la ''m-a impresionat''
Pare a fi un bot sau o persoana care incearca sa va colecteze adresele de email.