Lasa,sa se foloseasca altii de problemele lui psihice.
Orice ar fi, stai departe de chestiuni atipice
Daaaa, clar, a dat peste un mare filantrop.
Iar pașii sunt următorii:
1) "ți-am trimis 200 de lei gratis"
2) "îți mai trimit încă 500 de lei dacă faci ceva pentru mine, nu mare lucru, trimite-mi câteva poze"
3) "nu vrei să ne vedem, îți plătesc transportul și cazarea, mergem la restaurant, îți iau o țoală"
4) "ăștia sunt prietenii mei, și lor le place să le dea bani fetelor, nu vrei să le arăți și lor ce mi-ai arătat mie?"
5) "unde să pleci? nu pleci nicăieri, stai aici și faci ce-ți spun"
Daca e asa, si eu vreau!
Am mai auzit de asemenea oameni, dar n-am crezut ca este adevarat!
Nu este teapa, este fetish, citeste despre pay pigs. Le place sa fie folositi financiar. Da, am avut, a fost amuzant
Findom se potrivește la ceea ce ai zis, financial domination adică dominare financiară tradus. Persoane cărora le place să se umilească și să fie folosite financiar, este posibil existența unui eveniment traumatic în copilărie sau o deviațe de comportament sexuală /
Nimic nu-i gratis pe lumea asta!
Trebuie sa fii naiv ca sa nu intelegi acest lcuru sis apui botul, fiiindca nimic nu vine gratis pe lumea asta, si curand va intelege ca i se va cere ceva in schimbul banilor alora.
Cine stie, poate este un om darnic cu fetele
Pentru obiective si interese personale, dar nu poti judeca si critica in mod direct cazul, poate e cineva care cauta atentie si se simte singur, nu stie cauzele, deci nu pot cataloga persoana ca fiind bolnav, sau avand un asa zis "fetish"
Exista foarte multe circumstante de analizat.