1. Decenta piesa aia. Noroc ca am vazut-o azi ca mi-a trimis-o o prietena pe FB, ca ma intereseaza altfel Euroviziunea la fel de mult ca descifrarea tainelor "sfintei" scripturi. Originalitate zero, prezentare si interpretare ok, probabil a fost ca de obicei politica din spatele scenei care i-a facut sa cistige mai mult decat continutul prezentat.
2. Nu ma intereseaza nici macar cit Euroviziunea, sorry.
Nu vad legătura dintre cele doua, da fie.
Nu tu decizi cine. câștiga sau nu, ci altcineva și dacă aceia o vrut asa, aia e.
A fost doar o chestie de noroc, dar norocul tine cu echipele mai bune.
Cu Eurovision nu ma pot pronunța ca nu m-am uitat.
Astra o fost în cădere psihica datorita faptului ca a retrogradat, sa nu uitam ca astra e singura echipa Românească care a eliminat-o pe Lyon ceea ce e incredibil, parca și pe West Ham o eliminat-o de doua ori.
Nu au fost jucătorii plătiți presupun de patronul echipei ce acum e în închisoare, nu înțeleg de ce nu a plătit jucătorii ca e miliardar omul.
E posibil ca astra sa se desființeze.
Da ție ți lene sa dai fundă man? Te doare mana?
Nu ma refer sa îmi dai mie, nu prea dai în general fundă, vot, absolut nimic.
1. Efectiv am lasat TV-ul cu o ora inainte sa inceapa liveul pe yt ca sa fiu sigur ca nu-l ratez. Cateva piese mi s-au parut bune, cum a fost cea a Israelului, a Lituaniei sau aia cu "El Diablo". Nu ma asteptam sa ia italienii. Oricum este discutabil daca meritau s-au nu. Au fost originali si au avut voce. Au fost mai mult interese politice. Cipriotii au votat Grecia ca na... sunt de-ai lor. Englezii se puteau sa nu voteze colegii lor de breasla francezii? Rusii si-au votat moldovenii ca na, iar vorbim de interese politice. Si astea n-au fost singurele. Oricum voturile astea n-au contat. Juriul oficial al Eurovision-ului a ales practic castigatorul pe placul lor. Puteau sa de-a si 600 de puncte daca voiau si astfel UK care avea 0 puncte putea sa castige. Italienii au fost slab cotati la votul tarilor, dar cand primesc peste 300 de puncte ca sa-i inalte in top la ditamai diferenta... nu a mai contat nimic.
2. Au meritat clonatii. O echipa frumoasa, stabila economic, suporteri adevarati, stadion frumos. Merita sa afuca trofee pe el.