Nu am experienta cu steroizii, dar ca antrenor de fitness cu vreo 20 de ani de sport de performanta in spate, iti spun ca nu este momentul sa iei.
Nu spun asta doar pentru ca eu personal sunt complet impotriva folosirii acestor substante, ci pentru ca se vede ca nu esti informat.
Daca erai informat nu puneai aici intrebarea asta "daca este bun de ceva". Asta inseamna din start ca nu stii ce bagi in tine, de aceea iti zic sa te informezi bine inainte de a incepe sa folosesti steroizi anabolizanti. Trebuie sa cunoste foarte bine atat efectele pozitive, cat si efectele secundare negative, care din pacate sunt mult mai multe decat cele pozitive.
Pana la urma de ce vrei sa folosesti steroizi? Vrei sa faci culturism de performanta? Faptul ca esti ectomorf nu este o scuza... daca nu poti sa cresti (fara sa ai vreo problema hormonala in corp) inseamna ca ai o problema cu alimentatia sau cu stilul de antrenament. Nu exista persoana care sa nu poata pune masa musculara, atata timp cat dieta si antrenamentele sunt corecte pentru nevoile ei.
Imi poti da un mesaj privat daca vrei sa discutam mai multe detalii.
Bafta.
Recomand ca la început să nu administrezi steroizi, sincer i-am studiat ceva timp şi tot ce face îi să-ţi dea muşchi ''temporar'' dacă vrei să pui masă îţi recomand să foloseşti suplimente naturale şi vitamine, uite aici un site care te poate ajuta http://www.power-tech.ro
Mai domnule, faci o confuzie intre produsul asta de rahat "probolan" si steroidul Parabolan. Sunt doua chestii total diferite. Cat despre steroizi, nu este atat de simplu pe cat pare, adica nu poti spune "bla bla bla, steroizii sunt de ****, faci bube, acnee, cresc sani s-a.m.d." Este un subiect ce trebuie documentat si tine de fiecare in parte ce vrea sa faca ori sa bage in corpul lui. Spun asta din proprie experienta caci am un ciclu de steroizi la activ. A nu se intelege ca steroidul este calea cea usoara insa, chiar si cel mai puternic steroid de pe piata nu te ajuta cu nimic fara un plan alimentar bine pus la punct, un plan de antrenament foarte bun si nu in ultimul rand odihna suficienta. Experienta mea cu steroizi a inceput dupa un an de informare, sfaturi medicale, analizele facute la zi plus 12 ani de antrenamente. A nu se intelege ca recomand steroizii, spun doar ca lucrurile nu sunt chiar asa de simple. Cat despre acest produs, chiar daca nu l-am incercat, este un rahat cu ambalaj frumos, nimic mai mult. Nu exista produse "naturale" de crestere a masei musculare ori pastilute minune