| Aoxkajcjw a întrebat:

A vazut mama un site gen avon/fm si vrea sa se bage acolo zic astia ca au proteina intruna de 375gr din punctul meu de vedere sunt niste prostii..Nu zice cate gr de proteina au zic doar ca contin doza zilnica de proteina dar nu prea cred. Sunt 150 lei 375 gr firma e protein power life takt ceva gen, parere pls.

11 răspunsuri:
| AugustPetra a răspuns:

Buna! Efectiv, de ce are nevoie mama ta? Multumesc

| anonimg a răspuns:

Barbatii sau femeile nu au nevoie de suplimente de proteina decat in cazul in care acestia practica un sport. Proteina se gaseste in foarte multe alimente de baza: cereale, mazare, fasole, alune, si chiar si carne. Prea multa proteina duce la dereglari metabolice -adica la boala.
Deci daca nu face un sport, atunci sa nu dati banii pe proteina. Consultati cel mai bine medicul de familie inainte de a comanda astfel de lucruri.

| Aoxkajcjw explică (pentru anonimg):

Fac sport

| anonimg a răspuns (pentru Aoxkajcjw):

Trebuie sa stii si cata sa iei. Eu as merge pe produsele care se vand la sala.

| WhatABeautifulDay a răspuns (pentru anonimg):

Avand in vedere ca e de la Avon, probabil se refera la crema pentru piele.

| anonimg a răspuns (pentru WhatABeautifulDay):

Posibil.
Aoxkajcjw, ne poti da un link catre site-ul respectiv ca sa vedem si noi produsul?

| Aoxkajcjw explică (pentru anonimg):

O sa caut maine.dar oricum nu arata nici un tabel cu ce contine

| Aoxkajcjw explică (pentru WhatABeautifulDay):

A fost exemplu nu e de la avon ma refeream ca e tot ceva de muncit de acasa cumperi mai ieftin vinzi mai scump.

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonimg):

"chiar si carne"? Vrei sa spui IN PRIMUL RAND in carne. Apoi restul.

| anonimg a răspuns (pentru Cosmin86):

Știu asta. Dar nu recomand carnea, chiar dacă într-adevăr e cea mai bogată în proteine, deoarece este principalul factor al dezvoltării celulelor canceroase.

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonimg):

Asta e o aiureala, la mine la tara oamenii consuma carne zilnic si mor la 85-90 de ani. Si la 90 de ani dau cu sapa si cara saci de porumb, nu stau in pat sa manance prin perfuzii.

Dar lasand carnea, atunci: oua, branza.