PEntru ca asa vei avea rezultatele optime, nu ca si cum ai face deodata 30 de repetari si ai lasa totul acolo, faci serii de cate 8-12 sau 12-15 depinde de ce vrei tu sa dezvolti, masa muscula sau definire?
Păi să mă definesc un pic, că nu arăt prea bine, dar și să dezvolt masa musculară, am de gând să merg la alergat de luni, o altă întrebare, dacă fac abdomene și genoflexiuni zilinc + flotări odata la 1 zi(luni, miercuri si vineri) e okay?
Ca sa te definesti un pic si sa cresti si in masa ar fi ok sa faci cate 15 repetari la fiecare set, dar vrei sa mergi la sala sau sa fac acasa genoflexiuni, abdomene, flotari?
Nu merg la sala, nu pentru ca nu as vrea, doar ca nu este in acest oras, am mai multe intrebari: Eu fac asa, am schimbat putin, timp de 3 minute in fiecare 30 sec fac abdomene 10 sec pauza, pana se face 3 minute, asa si la geniflexiuni, am de gand sa maresc treptat timpu, o sa urc la 5 minute, flotari fac cate pot, si urmatoarea zi maresc cu un numar, azi am facut 15 maine vreau 20, si am alergat pe loc 5 minute doar azi, ce vreau sa te intreb e bine ce fac? Si alergatul pe loc e aceiasi chestie ca alergatul afara?
Daca ai id de messenger add la narcisblue, sa comunicam mai usor.
Ah, nu nu e tot aia sa alergi pe loc sau sa alergi afara dar decat deloc e ok, si sa inteleg ca tu faci un circuit de, genoflexiuni flotari genoflexiuni. e super ok ce faci tu, ai putea face rost cumva de niste gantere?
Https://www.facebook.com/acelasi.eu.9 nu merge sa iti dau add