| Catalin_Popa_1998 a întrebat:

Acel moment cand te pune mami si iubita la skanderberg e clar ca trebuie sa te apuci de sala nu?

Răspuns Câştigător
| CristianPopescu a răspuns:

Sa te puna mami la skanderberglaughinghappy(laughing dar totusi ce muschi are mami tau din poza aia... mi-ai dat idee sa o provoc! revin cu castigatorul

19 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Wow! Ai facut skanderberg cu mami? Asta e ceva. Ai o mami super, banuiesc! happy Si iubita la fel, daca si ea te da la skanderberg, si nu se uita ca esti mai slab ca ea happy...
E cit se poate de clar. Mai ales ca ai doua persoane pentru care sa o faci.

| Catalin_Popa_1998 explică (pentru cristi202):

De multe ori la cine nu te astepti e peste tu n-ai facut niciodata skanderberg cu mami? Sau cu o fata si S_A pus?

| cristi202 a răspuns (pentru Catalin_Popa_1998):

Nu, nu am facut cu mami asta, mami meu e prea serioasa sa faca asa ceva...
Fetele ma puneau cand eram copil. Dar, fiindca am inceput cu sportul la 13 ani, iti dai seama ca mai apoi nu au avut nici o sansa. happy

Mami meu a facut karate in perioada liceului si zice ca punea baieti la skanderberg pe banda rulanda nu are nicio jena isi incrodeaza bicepsul oricand vrei te provoaca la skanderberg! face sport acasa flotari chesti odata la provocat pe varamiu de 17 ani la skanderberg si la pus scor 6-1 si a innebunit ala PS: mami are 39 de ani si cu tati face skanderberg tati o bate dar nu la 0 o pune greu

| cristi202 a răspuns (pentru Catalin_Popa_1998):

Inseamna ca eu sunt mic pe linga mami tau, desi am 2.02 m inaltime happy. Eu am facut doar volei 4 ani si doi ani de sala (e adevarat ca am avut rezultate excelente, am pus vreo 15 kg de muschiulet, dar abia am revenit la normal, ca eram foarte slab). Plus ceva inot si mult biciclit de anduranta. Dar, dupa cum descri, cred ca mami tau m-ar pune jos happy. Mi-ar place ca vreodata sa incerc si asta! Daca esti din Bucuresti sau imprejurimi, si daca mami tau ar vrea, eu nu m-as da inapoi de la o incercare! Cred ca ar fi tare distractiv...
Mami tau seamana mult cu sotia mea. Nu era baiat in scoala pe care ea sa nu il fi batut atunci cand se lua de ea happy. Are o forta si rezistenta fizica deosebita. Cind am fost cu ea pe munte, iarna, pe zapada destul de mare, am facut un traseu de 3 ore in doua ore si jumatate, si nu s-a plans deloc. Am sa o intreb daca ar fi dispusa sa faca o partida de skanderberg happy.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Catalin_Popa_1998):

De ce nu face cu cineva in domeniu, adica un sportiv de skandenberg? Sa vezi acolo diferenta happy

p.s.: daca faci top-roll nu conteaza asa mult bicepsul... la push/press nu mai conteaza deloc.

| cristi202 a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu poti sa pui un amator alaturi de un sportiv, care se antreneaza in mod constant in disciplina lui. Cindva am jucat volei eu cu o fata impotriva unui cuplu, dupa toate regulile, ei stiau bine sa joace ca amatori, dar faptul ca eu am facut performanta a facut diferenta. Nu ne-au luat nici macar un set, desi am jucat multe in acea zi. Dar de atunci joc pe trei nivele, nu imi permit sa mai fiu asa de dur, cu cei ce abia stiu, joc la nivelul incepator, cu cei ce au habar, la nivelul mediu, iar cu cei care au facut performanta abia atunci dau tot ce pot. happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru cristi202):

De acord, dar facand cu un sportiv profesionist, chiar daca nu-i iei niciun meci, inveti cel mai bine big grin

Eu am invatat ft mult skandenberg facand cu Valahu si alti medaliati.

Asta e adevarat, dar iti trebuie ceva timp. Si e ca si cand faci performanta, ai antrenor, si tu exersezi.

Skanderberg cu sotia Like a boss devil

| Catalin_Popa_1998 explică (pentru Cosmin86):

Totusi e femeie si e prea strong eu nu mam asteptat niciodata la asa ceva eu credeam ca e doar "Vorba in vant" da dupa ce m-a pus jos cu scor de 3-0 si mi-a aratat ce biceps "strong" are era ceva gen omfg this is mama?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Catalin_Popa_1998):

Cu un top-roll ii anihilezi bicepsul si nu mai conteaza cat de mare il are. Asta e top-roll:
http://en.armpower.net/img/o/20040525120122.jpg

In dreapta. Tipul care il face este Taras Ivakin, fost campion european.

Evita hook-ul:
http://www.amsterdamarmwrestling.com/......_hook1.jpg

Ca in hook conteaza bicepsul, da-i nu top-roll tragand DIN SPATE ( nu din brat ) si folosind muschii rotatori ii rotesti incheietura ca si cum ai varsa un pahar de apa spre interior, pe diagonala. Asa ii anihilezi bicepsul :)

Macar niste chestii de baza, gen cum sa tragi si cum sa nu-ti rupi cotul. Am vazut destule coate rupte printre amatori (chiar la campionatul universitar si-a rupt unu mana, ca a blocat pe cot in loc sa blocheze pe muschi).

Un amator atat ar trebui sa stie: cum sa nu se accidenteze si cum sa traga cat de cat corect (sa-si bage tot corpul in miscare, sa foloseasca incheietura, etc.).

Se vede ca ai facut la modul cel mai serios skanderberg happy, daca vorbesti si de accidentari. Pentru ca daca nu ai grija, te poti accidenta usor, o stiu de la antrenorul de la sala la care mergeam (si nu era orice antrenor, odata ce a scos un campion european la culturism, si chiar si eu am tinut cont de sfaturile lui si am avut rezultate foarte bune), el era cu totul impotriva skanderbergului, tocmai pentru riscul de a te accindenta, mereu ne spunea sa nu ne bagam, ca te poti accidenta usor, si e aiurea ca dupa ce ai tras bine la sala luni de zile sa fi obligat sa iei o pauza de saptamini.

Exact, dar cat timp faci corect, nu te accidentezi. Eu in 4 ani de skandenberg ( cu 2 participari la nationale, unde toti smucesc si trag cu viteza, iti ataca degetele - Oncescu era sa-i rupa degetul lui Brzenk, legenda skandenbergului, spre exemplu ) nu m-am accidentat niciodata.

Cat timp faci corect, nu te accidentezi. Asa accidentari pot fi la orice sport (chiar si la sala, genuflexiuni/indreptari/etc. facute incorect duc la accidentari in timp).

Da, totul tine de cit e de corect facut, asa e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca faci biceps mare nu inseamna ca esti neaparat bun la asa ceva laughing cauta arm wrestling training pe internet

Întrebări similare