| hibrid112 a întrebat:

Acum o saptamana am lucrat abdomenul putin mai intens si dupa o zi de la antrenament ma doare in parte stanga jos a abdomenului se poate sa fie din cauza antrenamentului o oarecare febra?(Apenticita am facut deci nu se pune problema)

12 răspunsuri:
| Chelvin a răspuns:

Salut.
Dupa un atrenament intens e normal sa te doara muschi, ai facut febra musculara.Nu te speria nu e nimic de care sa iti faci griji.
Fundita sad?

| adishorMS a răspuns:

Normal daca l-ai lucrat mai intens sa faci febra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce inseamna: apendicita am facut? Adica a fost scoasa? Daca nu, se repeta. Asta daca apendicele tau este in stinga.

| FitMonkey a răspuns:

Daca ai facut si ridicari de picioare e ceva normal. daca ai facut doar abdomene nu are de la ce sa te doara "jos"

| Cosmin86 a răspuns (pentru FitMonkey):

Oho, daca le faci incorect ( si e foarte usor sa le faci incorect ) sau cu greutati mari te doare jos si de la abdomenele simple

| hibrid112 explică (pentru anonim_4396):

Partea dreapta, m-am grabit eutongue

| hibrid112 explică (pentru FitMonkey):

Da am facuthappy cred ca de la elehappy dar ma inteapa mai mult decat ma doare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru hibrid112):

Vad urmatorul mesaj unde spui ca te inteapa. Inseamna ca este apendicele. Eu iti recomand sa mergi urgent la medic. Se poate agrava (am uitat cum se numeste acea faza) si sa se sparga. In acel moment, nu mai ai ce face decit... copîrşeu. Glumesc eu cu tine, dar nu e de gluma. Mergi la medic si nu mai fa efort acum.

Am specificat in intrebare, ca am avut apendicitalaughing

anonim_4396

Dar nu spui daca te-au operat si este scoasa. Apendicita nu este ca rujeola ca o faci o data si, gata ai scapat.

Ba da prietene o data scoasa nu mai ai alta la loc! 1

anonim_4396

Capatinos mai esti! Nu ai spus daca este scoasa, iar acum te contrazici cu mine. Adevarat, daca este scoasa, nu mai ai probleme de apendice. Dar iti era greu sa spui ca ai fost operat? A trebuit sa scot asta "cu clestele" de la tine.
Totusi daca durerile/intepaturile persista, mergi la medic. Ceva nu este in regula si nu e bine.