Salut.
Dupa un atrenament intens e normal sa te doara muschi, ai facut febra musculara.Nu te speria nu e nimic de care sa iti faci griji.
Fundita ?
Daca ai facut si ridicari de picioare e ceva normal. daca ai facut doar abdomene nu are de la ce sa te doara "jos"
Vad urmatorul mesaj unde spui ca te inteapa. Inseamna ca este apendicele. Eu iti recomand sa mergi urgent la medic. Se poate agrava (am uitat cum se numeste acea faza) si sa se sparga. In acel moment, nu mai ai ce face decit... copîrşeu. Glumesc eu cu tine, dar nu e de gluma. Mergi la medic si nu mai fa efort acum.
Dar nu spui daca te-au operat si este scoasa. Apendicita nu este ca rujeola ca o faci o data si, gata ai scapat.
Capatinos mai esti! Nu ai spus daca este scoasa, iar acum te contrazici cu mine. Adevarat, daca este scoasa, nu mai ai probleme de apendice. Dar iti era greu sa spui ca ai fost operat? A trebuit sa scot asta "cu clestele" de la tine.
Totusi daca durerile/intepaturile persista, mergi la medic. Ceva nu este in regula si nu e bine.
Cipi1212 întreabă: