| OliverArrow a întrebat:

Am 1,73 si 74 de kg. E bine? As vrea sa slabesc 3-4 kg pana de sarbatori. Cred ca o sa alerg la sala mult si sa mananc un pic mai putin. Alte modalitati de slabit?

13 răspunsuri:
| WR104 a răspuns:

Http://dietapentrutine.blogspot.com
Vezi aici niste diete si ce trebuie sa mananci si ce nu plus niste modele de exerciti, succes cu slabitul.

| AikkoxD a răspuns:

Mai puţină carne şi mai multe legume/fructe. Bea multă apă şi fă mult sport.

| cRaNs1MoRe a răspuns:

Genoflexiuni,flotari,abdomene,mai putina grasime!

| danyelo2000 a răspuns:

Bea multa apa si alearga in fiecare zi macar 1km(ps. fara prea multa carne)

| Dariuspeerta a răspuns:

Mananca regulat, alerga, fa multa miscare si incerca sa renunti la unele obiceiuri care nu te ajuta sa slabesti.

| LolaKiss a răspuns:

Ar trebui sa ai 63 de kg si ar trebui sa renunti la dulciuri si paine si sa alergi ff mult

| OliverArrow explică (pentru LolaKiss):

La 63 de kg sunt schelet.

| AleexNC a răspuns (pentru OliverArrow):

Nu chiar tongue Exista si un program cu care poti calcula cat ar fi bine sa ai... Si eu am 1, 73 si scria ca ideal ar fi 65 tongue

| GamerIntentions a răspuns:

Crede-ma prietene apucate de slabit dupa sarbatori, preferabil vara. Ai o constitutie relativ medie pentru un om normal, deci nu-ti fa griji.

| Alexandru7654321 a răspuns:

E exact ce trebuie, înălțimea corespunde greutății, slăbește mai bine după sărbători dacă ve adăuga grasimi în plus

| Allexandra_Alle_1994 a răspuns:

NU trebuie să mănânci mai puţin. Important este să mănânci produse bogate în vitamine şi să respecţi mesele principale ale zilei. Trebuie să renunţi la alimentele care conţin zahăr.