30 Abdomene [ Seara/Dimineata ] 25-30 Genoflexiuni
[ Seara/Dimineata] 10-15 Sarituri cu genunchii la piept [ Seara/Dimineata ] 20-25 Extensii [ Seara/Dimineata ] Macar 10 flotari.[ Seara/Dimineata] Si 30min-1h alergare zilnica!
Sper ca te-am ajutat ( Aceste exercitii se fac toate odata.Nu abdomene seara genoflexiuni dimineata...In niciun caz ) ♣
Pentru o fata esti cam grasuta pentru a slabi 2 kg intr-o luna.din propria experienta 50-60 de flotari zilnic...cea ce nu iti sta in fire pentru ca esti fata poti incerca alergatul dimineata pe burta goala da trebuie sa alergi repejor si o perioada lunga de timp pentru a slabi 2 kg intr-o luna si tine-o usor cu mancarurile chiar daca e perioda sarbatorilor
Nu esti grasa deloc. ma gandesc ca esti destul de dezvoltata pentru varsta ta... la fete greutatea recomandata se calculeaza astfel: din inaltime scazi 1, 10m ca sa obtii greutatea. de ex daca tu ai 1, 55-1, 10= 0,45, adica 45 de kg, deci ai exact cat trebuie
Eu slabesc 1kg pe zi.Fa 100 de abdomene pe zi si mananca 1 mar si o para pe zi.Si dupa aia ai sa vezi ce slaba esti.
Draga AdeJusteMe sa stii ca eu am 11 ani si am 47 kilograme.Nu te forta pentru ca esti in crestere.dar daca chiar vrei...