Flotari in serii regulate in fiecare zi
Abdomene complete in serii(180 - 60 de garde)
Nu uita sa lucrezi si picioarele!
Pentru putere la scandenberg recomand flotari cu mainile pe langa corp sau aleatorii cu bataie.
Restu vezi tu!
Sper ca te-am ajutat...
Ca sa scapi de stratul de grasimetrebe sa uiti,de dulciuri, prajituri, sucuri acidulate, zahar, sare....etc tot ce este grasime si se trasforma in garsime ai grija la alimentatie, ca sa-ti faci un corp frumos strangeti bani si du-te la o sala, toti vreti sa va faceti mari acasa dar nu aveti nici macar 2 gantere...
Ce vrei tu nu se pot face toate in acelasi timp, dni cauza alimentatiei.
Asa ca ce vrei?
p.s. : skandenbeg-ul e un sport complex, trebuie sa-ti lucrezi incheieturile, degetele, coatele, forta izometrica, etc.
Serios? flotari in fiecare zi? muschii se dezvolta in zilele de pauza.
Esti doar un copil mic si firav, nu?
p.s. : pentru skandenberg ai nevoie de grupe care NU se lucreaza cu flotari, ci cu tractiuni, ramat, izometrie
Stii... cred ca LORDULMIHAI si oricine altcineva se descurca si fara comentariile tale precare. E parerea mea, e experienta mea, nu ai nici un drept sa ma judeci!
Cosmin in primul rand vreau sa scap de acel strat de grasime si sa lucrez bicepsul si tricepsul.
Eu sunt la skandenberg competitional si chiar stiu sa ma antrenez si sa mananc
mai documenteaza-te si tu inainte de sfaturi TAMPITE gen flotari in fiecare zi
copii mici si firavi... fac ei flotari in fiecare zi si se mira de ce raman niste firavi
Ti-a raspuns rafa foarte bine.
Ca sa intelegi cateva chestii :
1. nu poti sa slabesti si sa maresti muschii ( sau forta ) in acelasi timp
2. la skandenberg iti trebuie exercitii speciale + antrenament la masa + tehnica ( sa inveti sa bagi tot corpul in miscare + alte miscari )
3. du-te la sala
Hai ma copil mic, mai explica-ne tu cum se fac "in fiecare zi" )
si flotari pentru skandenberg , doamne