SALUT.eu iti recomand sa te apuci de alt sport la varsta ta ex-inot, handbal, baschet etc? este prea devreme la varsta ta sa te apuci de sala dar tu decizi? iti recomand inotul si te vei dezvolta mult mai bine decat mergand la sala si mult mai sanatos.MULTA BAFTA
Sunt varza la corp si nu stiu unde este inot la mine in oras dar sala e peste drum...
Poti sa intrebi un instructor de fitness el stie cel mai bine cum sa incepi programul de sala treptat pe aparate.dar sala nu are preparator fizic? si el te poate indruma.nu ai deloc bazin de inot in oras? sau nu te-ai interesat?
M-am interesat nu am tu raspunde-mi cu ce te-am intrebat la inceput.
In functie de cum ai orele de scoala sa faci programul urmator -cate o ora luni-miercuri-vineri imparti ora la 15 minute de aparat,picoare,abdomen,spate, bicepsi. dupa o luna treci la doua ore dar in acelasi timp rotesti aparatele azi am inceput cu picoare, abdomen, spate, bicepsi data viitoare incep cu spate si celalalte grupe de muschii.sa nu iei anabolizante doar sa arati bine intr-un timp cat mai scurt findca este prea devreme.SUCCES.
Http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-cosmin-0001.html
Acolo e jurnalul meu, sunt 3 programe explicate ( inclusiv alimentatie, fara aia nu faci nimic ). Inspira-te de acolo.