Genoflectiuni, sa sari cu coarda un regim proteic fara dulciuri, paine etc flotari poti face?
Nu ai nevoie de pătrățele și ce urmează mergi în sutien să îți arăți pătrățele. Și prietenul ce face implant de silicon?!
Face sport şi vrea ea să aibă pătrăţele. E interzis? Dacă nu ştiai, sunt multe fete cu pătrăţele, care ar fi problema?
Probleme nee doar nu eu fac exerciţiile, oricum le face degeaba ..Interzis nu şi nu îmi pasă dăăh
Dupa parerea mea... 13 ani nu este o varsta in care ai nevoie de prieten. Nu vreau patratele ca sa ma dau mare, vreau patratele ca sa am un corp frumos, sa am un corp lucrat, care sa-mi placa mie nu altora. Daca esti fata asta nu inseamna ca nu trebuie sa ai o activitate sportiva mai intensa...(nu ti.o spun cu rautate, asta e parerea mea)
Eu te înțeleg ți-o spun că fetele sunt mai frumoase fără, dar decizia îți aparține ai grijă
Cauta pe youtube canalul Totul despre steroizi. Acolo un culturist profesionist face voice loguri si iti explica tot ce trebuie sa stii. In plus are niste antrenamente foarte smechere
Neymar96 întreabă: