anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani, 1.61 si 53kg..pare ok dar tot am burta..in rest sunt slabuta. Ce sa fac?

9 răspunsuri:
| Victor453 a răspuns:

Pentru varsta si inaltimea ta, greuatea este normala. Dar daca asa de tare iti incurca, sezi atunci pe dieta

Răspuns utilizator avertizat
| Dumitru_Mirela_1990 a răspuns:

Trebuie să faci mișcare, și să fii atentă la masa de seară.

| aXy99 a răspuns (pentru Dumitru_Mirela_1990):

Ce treaba are masa aia?

| anamaria82726 a răspuns (pentru Violleta2022):

Mai nu 1.51.1.61

| anamaria82726 a răspuns (pentru Victor453):

Am zis ca sunt slaba peste tot..in afara de burtica. daca as slabi imagineaza-ti cum mi-ar ajunge picioarele. Si stiu ca pentru. a slabit trebuie dieta...LOL

| romanianglorious a răspuns:

Avort laughing)

| InstructorulTauDeFitness a răspuns:

Alergare ( cardio), flotari, genoflexiuni, tractiuni si abdomene. Chiar daca esti fata, antrenamentele cu greutatea corpului iti vor dezvolta corpul armonios si nu iti vor pune in pericol sanatatea. Antreneaza-te de 5 ori pe saptamana, ia 2 zile pauza si ai grija ce mananci. Fara alcool, fara tigari, fara dulciuri si zahar. Bea multa apa (peste 2 litri). Lasa facebookul sau orice altceva care te tine ocupata degeaba, 1 ora sau 2 ajung pentru chestiie astea. Daca te abati de la orice regula nu te plange de rezultate, nu se accepta compromisuri.

Daca ai dubii poti cauta pe Youtube: "StreetWorkout Girls" si vei vedeam cum arata o tipa care se antreneaza cu greutatea corpului.

| anamaria82726 a răspuns (pentru romanianglorious):

Nu cred ca merge asa treabalaughing