| AlexSkillz19 a întrebat:

Am 14 ani fix, 1.64 si fac mereu stretching si ma agat pe bara, cat as mai putea sa cresc in 2 luni jumatate?

11 răspunsuri:
| Danger30 a răspuns:

Dupa parerea mea asta nu prea iti poate influenta intaltimea prea mult, poate doar cu cativa cm, stretching face doar sa iti intrinda coloane vertebrala cu cativa cm, adevaratii factori care influenteaza inaltime sunt alimentatia, cat de activ sportiv esti, si partea genetica, dar din cate am inteles poti deveni mai inalt daca practici inot, eu fac asta in timpul liber, dar mai practic si box P.S. : Eu am 15 ani jumatate si 1.82

| aXy99 a răspuns:

0 cm.

| AlexSkillz19 explică (pentru Danger30):

Cresti de la inot si de la baschet, volei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e vrajeala nu exista nici un sport care sa creasca inaltime. Eu am un prieten care face 4 ani baschet si sa vezi are 1, 67. Totu e genetic.

| AlexSkillz19 explică (pentru anonim_4396):

Si daca tata are 1.75, eu voi avea tot atat sau mai mult?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexSkillz19):

In general copii is mai mari decat parinti. Daca is amandoi 1, 75 da ai sanse sa ai 1, 78-1, 80

| AlexSkillz19 explică (pentru anonim_4396):

Da, cred ca intre 1, 78 si 1, 80 o sa cresc

| AlexSkillz19 explică:

Cam cat pot creste intr-un an?

| Mrfear a răspuns:

In 2 luni nu se vede aproape nimic si nu ai nevoie de bara.Mai ai de crescut pana la 18-20 de ani, iar inaltimea depinde de sport, alimentatie si genetica.

| AlexSkillz19 explică (pentru Mrfear):

Tata are 1.75, cat as putea avea la inaltimea definitiva?

| Mrfear a răspuns (pentru AlexSkillz19):

Da,mari sanse sa ajungi cat el si oricum ai 14 ani, e normal sa fi mai mic decat el.