| bluearmy a întrebat:

Am 14 ani si sincer as vrea sa ma apuc de antrenamente pentru masa musculara, forta, s.a. Ideea e ca am gantere mici reglabile pana la 10 kg. As face diferite exercitii fizice pentru maini, picioare piept, umeri spate. Exista vreun risc? Imi pot afecta in vreun fel aceste antrenamente cresterea, sau e ok? Vreau sa apuc de acum pana pe la toamna, iar de atunci cand trec a 9-a ma duc la sala de forta. Pareri? (funda big grin )

Răspuns Câştigător
| Pacquiao a răspuns:

Apuca-te happy E foarte bine, dar nu folosi greutati prea mari! Eu zic ca acestea(pana in 10 kg) sunt bune, pe parcurs adaugi! Bafta!winking Funda? happy

3 răspunsuri:
| SiLaS a răspuns:

Cu greutatile alea nu o sa cresti niciodata in masa musculara, dar se te accidentezi.Vad ca inca sunt copii care cred in mitul"sala afecteaza cresterea", oare cand o sa intelegeti.

| bluearmy explică (pentru SiLaS):

Tot nu ai inteles, vreau doar ca pregatire, pentru salawinking

| SiLaS a răspuns (pentru bluearmy):

Simplele genuflexiuni,flotari etc. sunt doar incalzirea pentru un antrenament intens, nu trebuie sa te pregatesti de acasa o anumita perioada de timp, du-te la sala si nu mai pierde vremea cu astfel de antrenamente, incepe in forta si alimentatia pe masura, mese pline de proteine daca vrei cu adevarat masa musculara.