Flotariile nu te ajuta la abdomen cum zice Ciprian. mai documenteaza-te.
Faci doua zile la rand abdomene si a nume 30 abdomene x 9 serii = 250abdomene pe zi, faci asta luni si marti, miercuri iei o pauza, joi pana sambata faci iar, si duminica iesi prin parc si alergi vreo 30 de minute,nu sprint,dar nici asa usor, sa simti ca iti folosesti abdomenul.
Conteaza si alimentatia,trebuie sa mananci anumite lactate,fructe,legume,etc
LACTATE = lapte, oua, carne ( doar piept de pui, curcan, muschi vita )
fructe & legume : asta nu prea conteaza mult. trebuie sa ai 4-5 mese pe zi. de exemplu dimineata bei un pahar mare cu lapte, si te pui sa mananci niste oua si un muschi de vita / piept de pui/curcan. La ora 13, mai mananci orez, care are proteine in el,
orez cu carne *am specificat ce carne trebuie sa fie*.
tot asa pana ajungi la 4-5 mese,iar intre mese iei niste fructe/legume.
te-ai prins tu!
trebuie sa renunti la viciu` tau, si anume de a fuma,pentru ca nu e foarte bun, si daca vrei muschi, trebuie sa ai o viata sanatoasa.
ti-am zis cu abdomenele, daca faci asta cum am spus, intr-o luna-doua te vei putea lauda cu abdomenul tau.
acum, cateva exemple de abdomene :
pentru cele 4 patratele :
abdomene normale.
abdomene crunck
le cauti pe net.
pentru cele 2 patratele de jos sau 4 in cazul in care vrei 8 packs,
nu stiu sigur cum se numeste acest gen de abdomene, dar iti voi explica cum trebuie facute, si anume :
iti pui palmele sub fund, si ridici picioarele la 90 de grade, stii cum.
iar cand le lasi jos, trebuie ca abdomenul sa fie incordat, asa se fac patratelele de jos.
sper ca ti-am fost de folos cu romanu` meu.
Flotari http://antrenamentflotari.blogspot.com/......tari.html, si sa alergi cat mai mult :) Rezultatele se vor observa dupa 1-2 luni, daca vrei sa stimulezi muschii poti lua proteine ( nu te vor afecta cu absolut nimic e ca si cum ai lua acele proteine din alimente, doar ca pacalesti organismul). Sper ca te'am ajutat, Funda? :D
Daca tu arzi numarul de calorii pe care il asimiliezi cu saigurantza nu o sa faci faimoasele patratele, ai nevoie de suplimenti alimentari si de cateva luni de sala... desigur daca nu iti permiti poti sa faci acasa o gramada de exercitii care iti pot aduce un plus de muschi, dar nu uita. trebuie sa iei si suplimenti alimentari. ai nevoie de vitamine si hrana sanatoasa. incearca sa mananci multe proteine (de exemplu carnea, oul contin foate multe proteine...intereseazate pe net de un regim pentru ingrasare care iti este convenabil la buzunar + suplimenti alimentari. dupa o sa pui si tu ceva pe tine)
Patratelele de sus se simt bine, si cele de jos dar nu chiar asa. Daca ma incord se vede "conturul". Din cate am inteles cel mai important acum este alimentatia si exercitiile cardio (transpiratie multa)...Cu fumatul nu e problema, fumez intre 3-20 tigari pe zi, depinde de actiunile pe care le fac, adica daca stau toata ziua in casa fumez mult, daca imi gasesc de lucru fumez putin... Cu mancarea e problema, parintii sunt BIO, cu gradina si prostii, si iarna nu cumpara legume decat radacini (morcov, patrunjel etc.).
Grasimile le-am redus, painea incerc...ms de sfaturi app.
anonim_4396 întreabă: