Sala nu este recomandata copiilor ci adultilor, tocmai pentru ca un adolescent este in crestere osoasa, iar sala inhiba hormonii de crestere.
Apuca-te de sala DUPA 20 de ani, nu acum.
Acum fa sport, un sport de echipa care te ajuta sa te dezvolti frumso si armoniso: inot, baschet, handbal sau volei.
Ai "incercat" singur sa le efectuezi cu forma corecta SAU te-a ajutat instructorul de la sala? Ca singur sunt convins ca doar corecta nu a fost forma aia.
Salut. Depinde in ce zona a spatelui te doare. Daca este in partea de jos intr-o parte s-ar putea sa fie rinichii. Aceasta durere este foarte asemanatoare cu intinderile si febra musculara. Daca te doare in partea de sus cel mai probabil ai facut o intindere. Eu zic sa te duci sa iti faci o ecografie la spate ( asta doar daca te doare continuu si puternic in partea de jos a spatelui) sau sa iei o pauza mai mare de la sala (daca este o febra musculara sau o intindere).
ps: La 16 ani am avut o criza de rinichi ( nisip la rinichi) si a fost la fel. Inainte sa ma doara foarte tare ma durea usor partea de jos a spatelui iar dupa o saptamana a inceput sa ma doara incontinuu foarte tare timp de 5 zile in care nu am putut sa dorm deloc.
Sper ca te-am ajutat =)
M-am controlat acum ceva timp și mi-au spus ca aveam nisip la rinichi. Ma doare din zona rinichilor în jos și pleacă cumva pe șolduri, la început am crezut și ru ca se poate sa fie o febra musculara sau o întindere, dar ma tine de o luna încontinuu. Nu e o durere insuportabilă, dar totuși o simt, sunt și momente când ma lasă. Mulțumesc pentru răspuns!