Salut. Depinde in ce zona a spatelui te doare. Daca este in partea de jos intr-o parte s-ar putea sa fie rinichii. Aceasta durere este foarte asemanatoare cu intinderile si febra musculara. Daca te doare in partea de sus cel mai probabil ai facut o intindere. Eu zic sa te duci sa iti faci o ecografie la spate ( asta doar daca te doare continuu si puternic in partea de jos a spatelui) sau sa iei o pauza mai mare de la sala (daca este o febra musculara sau o intindere).
ps: La 16 ani am avut o criza de rinichi ( nisip la rinichi) si a fost la fel. Inainte sa ma doara foarte tare ma durea usor partea de jos a spatelui iar dupa o saptamana a inceput sa ma doara incontinuu foarte tare timp de 5 zile in care nu am putut sa dorm deloc.
Sper ca te-am ajutat =)
M-am controlat acum ceva timp și mi-au spus ca aveam nisip la rinichi. Ma doare din zona rinichilor în jos și pleacă cumva pe șolduri, la început am crezut și ru ca se poate sa fie o febra musculara sau o întindere, dar ma tine de o luna încontinuu. Nu e o durere insuportabilă, dar totuși o simt, sunt și momente când ma lasă. Mulțumesc pentru răspuns!
Sala nu este recomandata copiilor ci adultilor, tocmai pentru ca un adolescent este in crestere osoasa, iar sala inhiba hormonii de crestere.
Apuca-te de sala DUPA 20 de ani, nu acum.
Acum fa sport, un sport de echipa care te ajuta sa te dezvolti frumso si armoniso: inot, baschet, handbal sau volei.
Ai "incercat" singur sa le efectuezi cu forma corecta SAU te-a ajutat instructorul de la sala? Ca singur sunt convins ca doar corecta nu a fost forma aia.