anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 2 biciclete, 2ssp-uri. Un elops 500 in marimea 52 si un pegas clasic 2s cu cadru jos (dama) de 50 cm. Sunt barbat si ma simt mai bine si mai sigur pe pegasul clasic2s, doar ca pe pegas nu pot pune anvelope mai mari de 25c. Deja i-am pus un flat bar in locul bull barului, pentru confort. Pegasul este cu 1kg mai usor fata de eolops 500, cadru 4130 cmro, suduri net superioare. In schimb elopsul imi permite sa am anvelope de 32+. Vreau sa vand una din bicle dar nu stiu pe care sa o aleg. Voi ce ati alege daca ati fi in locul meu?! Si daca imi puteti recomanda niste anvelope de 25c mai street decat sleek. Multumesc.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă te simți mai bine pe Pegasul Clasic, atunci eu zic că ar fi o decizie bună să păstrezi acea bicicletă. Poți să vinzi Elopsul pentru a obține bani în plus. Poți să încerci anvelopele Schwalbe Marathon Plus sau Continental Gatorskin, care sunt probabil cele mai bune pentru utilizare pe stradă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Gatorskin sunt ridicol de scumpe si pe partea de aderenta sunt praf. Intr-adevar sunt rezistente. Shwalbe marton, nu cred ca se fac pe 25 ci de la 28c in sus. Am pus ochii pe michelin dinamyc clasic. Dar am pus intrebarea sa vad daca mai am si alte optiuni. Da, pe clasic ma simt mai sigur mai ales cand ii dau pedala. Si elopsul imi este bun, dar cam la limita. Pot pune piciorul in pamant, dar nu exista distanta intre bara de la cadru si testicule. La un perfect fit ar trebui sa fie 2-3 cm intre cadru si zona inghinala.