| Stancu1Daniel22 a întrebat:

Am 87 de kg la 183 cm.
Cam multe kg in plus.
Daca merg la sală și slăbesc cam 30 de kg in 3-5 luni, imi poate rămâne piele in exces? Adică să fie foarte vizibilă?
Am 16 ani.
Imi puteti oferi un program de antrenament?
Tin sa mentionez ca am mancat sănătos de de cand ma stiu si mâncăm undeva la 2500 de calorii pentru menținere.
Dar de 8 luni am mâncat ca nehalitu' fast food, mai exact 4000 de calorii pe zi si am ajuns sa ma îmbrac 20 de kg.

Un program de sala solicitant as dori

5 răspunsuri:
| Moraru_Kevin_1994 a răspuns:

Eu am 85 de kg la 1.82, și am 17 ani.
Nu trebuie să pierzi atât de mult, eu sunt foarte bine, având pe undeva la 12% bodyfat, daca te antreneze cum trebuie și îți schimbi dieta pui mușchi și scapi și de grăsime în același timpwinking
Ti-as face un olan de antrenamente, dar imi este prea lene, și nu am destule informații despre tine.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Moraru_Kevin_1994):

Serios? pui muschi si arzi grasimea in acelasi timp?

| AnastasiaK a răspuns (pentru Cosmin86):

Eu cred ca utilizatorii de pe aici au descoperit ceva poțiune magica si am ramas 2-3 care nu stim de ea laughing

| AnastasiaK a răspuns:

Tu zici ca ai pus 20 kg in 8 luni si te astepti sa dai jos 30 in 3-5 luni? Serios? Nu, nu-ti ramane piele in exces ca n-o sa reusesti sa realizezi ca iti propui oricum.

| MariusAD1 a răspuns:

Salut! te pot ajuta eu cu un plan alimentar si informatii despre antrenament, pentru a-ti atinge scopul. da-mi un e-mail la : hyphy.fitness23@gmail.com sau ma poti adauga pe whatsapp : 0757537839
. nu te costa nimic