| seful026 a întrebat:

Am 9 ani 38 de kilograme si vreau sa imi spuneti ceva:la cate kilograme voi fi slab? sa imi spuneti metode(daca exercitii spuneti si cate) si cum pot sa imi muschi in tot corpul de exemplu:burta, brate, picioare(la picioare am deja)

Răspuns Câştigător
| psycho771 a răspuns:

Kilogramele fara inaltime sunt degeaba, deci e incompleta intrebarea ta. cat despre muschi, nu stiu cat e de sanatos la varsta ta sa faci exercitii agresive. totusi, daca vrei sa te latesti in umeri (ceea ce e frumos la un baiat) ai putea inota. poti sa si alergi, sau sa mergi cu bicicleta. pentru abdomen, la varsta pe care o ai, cred ca cel mai sanatos, dar si eficient, e sa tii abdomenul incordat (sa stii ca ajuta). in rest, mananca sanatos, daca nu iti incetinesti metabolismul, iar cand vei creste, vei fi gras si vei slabi foarte greu.
ai grija de tine acum, ca esti foarte tanar, iar orice abuz poate avea repercursiuni foarte grave. fa sport, dar nici intr-un caz nu tine dieta, ca esti in crestere si-ti distrugi organismul. succes! happy

9 răspunsuri:
| Psychothic a răspuns:

La varsta ta mai bine stai pe curu' tau ca esti inca prea mic, asta daca nu vrei sa ramai asa...happy
Exercitii sunt cu gramada, n-ai decat sa cauti pe google/youtube.
Asteapa pana mai cresti, cam pe la vreo 15-16 ani si te poti apuca de ce vrei tu.
Pana atunci macar obisnuieste-te cu mancarurile sanatoase si lasa-le in 'colo de chipsuri, sucuri carbogazoase si altele...

| AlexandraMihaelaCirtita a răspuns:

La varsta ta nu trebuie sa fi preocupat cu asa ceva pentru ca ai nevoie de vitamine multe ca sa cresti si sa ai un corp sanatos. E bine insa sa faci sport, asta nu e de evitat deloc si sa ai grija la alimentatie. Spune-i mamei tale sa iti gateasca mancare sanatoasa happy stie ea cum.

| anonim1anonim a răspuns:

Pentru muschi la brate fa niste flotari si pentru burta niste abdomene. In jur de 10, 11 din fiecare.

| Wehes a răspuns:

Esti prea mic pustiule pentru muschi, deocamdata traieste-ti copilaria cat mai frumos, ai timp de la 16 ani incolo sa tot faci muschi, deocamdata ramai la joaca.
E de admirat oricum, dorinta.

| seful026 explică (pentru psycho771):

Am inaltime 1 m 42, sunt aproape cel mai inalt din clasa

| seful026 explică (pentru psycho771):

Dar la ce kilograme devin slab sunt aproape cel mai innalt din clasa si am 1m, 42 cm si ce dieta sa tin?

| Rallu12 a răspuns:

Nu te gandi sa tii dieta. La varsta ta nu este nevoie de asa ceva. Poti sa te apuci de un sport. Poti sa elimini unele alimente: chipsuri, sucuri carbogazoase, grasimi. Succes si nu uita de joaca. happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim1anonim):

Serios? cu flotari faci muschi la brate?

esti doar un COPIL MIC si firav, nu?

| seful026 explică (pentru Rallu12):

Mersi dar am slabit deja