| ssstef99 a întrebat:

Am acasa o gantera de 7 kg si fac pe zi cam 50 pe o mana +50 de abdomene in cat timp fac muschi si patratele? am 78 kg si 1.75?
dau funda va rog help va rog eu

12 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Felicitari pentru cel mai IDIOT antrenament posibil.

p.s. : cand faci muschi pierzi din patratele si cand faci patratele PIERZI DIN MUSCHI, mai documenteaza-te si tu.

Auzi, face in fiecare zi, cand muschii cresc in zilele de pauza, copil mic...

O sa ramai un FIRAV.

| LuMix a răspuns:

In 2 luni o sa fii foarte musculos sau chiar intro luna.

| Cosmin86 a răspuns (pentru LuMix):

Tu esti ironic? sau chiar vb serios? laughing

| LuMix a răspuns (pentru Cosmin86):

Chiar vorbesc serios rolling on the floor

Hai ma, maturizeaza-te.

Muschii se fac cu greutati mari si repetari putine ( 7-8, nu 50 ), multe zile de pauza ( in niciun caz zilnic ) + multe mancaruri bogate in proteine, pana ajungi sa mananci SINGUR mai mult ca o familie intreaga.

Mai documenteaza-te si tu inainte sa spui TAMPENII de COPIL MIC.

| LuMix a răspuns (pentru Cosmin86):

Aici ai drepte cu mancarea dar in rest nu ai dreptate.

Serios? Si atunci cum am 42 in brat? Cum fac tractiuni ( la 90 kg ) cu 30 kg legate de mine ( deci 120 kg in total ) complete si PANA JOS?

Ai vreun pic de experienta in domeniu?

Vezi pe ORICE site de culturism/fitness, muschii se fac cu greutati care permit MAXIM 8 repetari si PAUZE, se lucreaza O GRUPA PE SAPTAMANA.

Luni se lucreaza piept, marti spate, miercuri brate si tot asa. Dar pana nu ajungi iar in ziua de luni, nu atingi spatele.

Fiecare grupa are nevoie de 5-6 zile de pauza ca sa CREASCA, atunci CRESTE.

www.culturism.ro
www.getfit.ro

Pune mana si documenteaza-te ( + ca dureaza ANI DE ZILE sa pui muschi adevarati ).

Ai vreun pic de experienta sau esti si tu un FIRAV care isi da cu parerea?

REPET : ai vreun pic de experienta ( minim 5 ani de sala + JURNAL de antrenament si alimentatie ) sau esti un COPIL FIRAV care isi da cu parerea?

| suculete12 a răspuns:

Muschii astia cresc in perioada de pauza cand te odihnesti. Fa exercitiile in serii a cate 10-15 repetari. Si fara o alimentatie cu proteine si carbo nu o sa faci nimic. Succes!

| Constantin_Alexandru_1995 a răspuns:

Nu poți să îți dezvolți musculatura doar cu gantere, îți trebuie aparate de ultimă generație. Mai mine mergi la o sală de forțăwinking

| Goldenboy97 a răspuns (pentru Constantin_Alexandru_1995):

De ce nu cu gantere? Nu iti trebuie neaparat aparate de ultima generatie ca sa rupi fibrele musculare.