anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cumparat recent un stepper. Aveti idee daca hainele alea de neopren ar ajuta mai mult in timpul exercitilor? Multumesc!

8 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Eu cred ca ajuta aceste haine din neopreon, dar foarte putin.De aceea au si fost inventate.
De ce nu faceti totusi sala daca doriti sa slabiti? Nu de alta dar doar stepperul nu face 2 parale fara alte exercitii si aparate

| Paula2018 a răspuns (pentru Simpatic):

Nu imi place la sala, nu cred ca pot dezvolta foarte mult subiectul, dar nu imi place. Fac acasa yoga, asta imi place maxim, mai fac gimnastica, minge, abdomene si acum stepper, vara alerg mult, iarna nu prea pot, deci ma multumesc cu astea. Oricum, ma interesa daca face ceva neoprenul ala, sau e doar marketing.

| Simpatic a răspuns (pentru Paula2018):

Pai daca faci atat de multe nici nu cred ca neopreonul te ajuta prea tare, nu am incercat la sala am vazut costumatii de genul dar la persoanele care oricum nu aveau nevoie de ele adica ectomorfii happy
Succesuri!

| Paula2018 a răspuns (pentru Simpatic):

Multumesc! happy

| LorenzoRon a răspuns:

Buna, Paula!

Iti spun si tie.
Cand vine vorba de slabit, singurul lucru care contribuie cu-adevarat la slabire, singurul lucru care defineste slabirea este DEFICITUL CALORIC.
Asta inseamna sa mananci mai putina energie (din alimente, adica kcalorii) decat arde corpul tau.
Spre exemplu, daca tu esti in poza respectiva, tind sa cred ca ai undeva pe la 70 de kilograme.
Iar pentru tine, fiind fata, la 70 de kilograme, Metabolismul Bazal arde undeva pe la 1500 de kcalorii pentru a-ti mentine organele in viata.

Ei bine, daca tu adaugi pe langa cele 1500 de kcalorii ale metabolismului bazal, daca tu adaugi inca 300-400 kcalorii o sa ajungi la necesarul energetic, care la tine 1800-1900.

Respectand necesarul energetic, te vei mentine la acelasi numar de kilograme.
Scazand din necesarul energetic 100-200-300 de kcalorii, in mod treptat, vei vedea ca incepi sa slabesti.

Nu te ajuta nicio haina care-ti provoaca transpiratie din abundenta, nu te ajuta niciun produs minune care-ti umbla prin corp, in timp ce tu mananci peste necesarul tau energetic.
Transpiratia e doar transpiratie. Intr-adevar, daca porti hainele respective, o sa realizezi ca ai slabit 2 kilograme dupa efortul fizic. Dar acolo nu va fi decat APA, adica TRANSPIRATIE, in niciun caz grasime.

Mananca sub NE-ul tau si iti garantez ca totul va fi bine.
Mult succes si pofta buna!

| Paula2018 a răspuns (pentru LorenzoRon):

Eu am pus o intrebare simpla. Alimentatia pentru mine este pe primul loc. Si da-mi voie sa iti spun ca nu stai bine la aproximari. Mersi oricum pentru story, nu era necesar. happy

| Digikey a răspuns:

Mai degraba o casca de motociclist.

| LorenzoRon a răspuns (pentru Paula2018):

O intrebare simpla care denota faptul ca inca nu stii cum functioneaza organismul si procesul de slabire.

Odata ce stii cum functioneaza, e imposibil sa vii aici si sa intrebi "ajuta cu ceva hainele din neopren - care sunt concepute pentru slabit"?
Nu stiu de ce te simti asa atacata, mai ales ca nu ai cum sa aproximezi corect o persoana, mai ales dintr-o poza in care ti se vede doar partea superioara a corpului, nestiindu-ti nici macar inaltimea.
A fost doar un exemplu cel cu 70 de kilograme.

In fine, bafta.