Ba da, categoria 1 nu e asa mare chestie, eu zic ca pana la CM poti ajunge doar din antrenament.
Sunt multi care au trecut lejer de categoria 1 doar invatand deschideri, finaluri si tactica, oameni paraleli cu strategia, care invata pe de rost mutare cu mutare pana la mutarea 20 si au prins multi la turnee asa.
Da, ai foarte multe de invatat. Probabil iti va lua 1-2 ani sau chiar mai mult, depinzand de cat esti tu de bun la logica.
Nu ai foarte mult de muncit, chiar foarte putin... DACA
daca ai talent nativ la sah
DACA NU, ATUNCI POTI SA MUNCESTI TOATA VIATA, 16h pe zi si tot nu o sa ajungi nicaieri!
sahul ca si programarea sunt pur chestie de talent... NU de antrenament, antrenamentul ajuta, chiar foarte mult, dar nu, IN NICI UN CAZ NU RADICAL!
Ia-ti un antrenor bun, gen Vlad Jianu, probabil cel mai bun antrenor. O sa te duca la categoria 1 super-rapid.
Test de daltonism daca omul vede bine toate culorile, test de auz daca aude toate frecventele pe care le poate auzi omul, test de forta la sala la ridicat haltere etc. daca toate partile corpului uman functioneaza normal si eficient de exemplu si nu in ultimul rand un test de inteligenta (daca pe om il duce capul). Sahul ar fi un punct de referinta daca omul joaca bine sau nu. Sa nu fie etichetat ca prost.
La un interviu pentru un loc de munca suntem intrebati ce studii avem. Multi obtin diploma de bacalaureat, dar poate ei nu stiu nici tabla inmultirii. Daca persoana respectiva mentioneaza ca joaca bine sah cred ca e in mare avantaj. Si in CV ar trebui sa mantioneze ca joaca sah la nivel inalt.
Test de daltonism daca omul vede bine toate culorile, test de auz daca aude toate frecventele pe care le poate auzi omul, test de forta la sala la ridicat haltere etc. daca toate partile corpului uman functioneaza normal si eficient de exemplu si nu in ultimul rand un test de inteligenta (daca pe om il duce capul). Sahul ar fi un punct de referinta daca omul joaca bine sau nu. Sa nu fie etichetat ca prost.
La un interviu pentru un loc de munca suntem intrebati ce studii avem. Multi obtin diploma de bacalaureat, dar poate ei nu stiu nici tabla inmultirii. Daca persoana respectiva mentioneaza ca joaca bine sah cred ca e in mare avantaj. Si in CV ar trebui sa mantioneze ca joaca sah la nivel inalt
Andrei16263829 întreabă: