Secretul este sa folosesti ceva suplimente sau sa ai o strategie pentru asa ceva.
Fa serii de maxim 4 impingeri cu greutatea maxima.
http://digihd-sport.blogspot.com
gasesti aici ceva la sectiunea fitness.
Succes!
Nu e niciun secret, periodic ( o data la 3 saptamani ), fortezi, cu serii grele de 2-3 repetari, apoi revii la normal.
Si lucrezi piept, umeri si tricepsi doar cu exercitii de baza, ai nevoie de forta in astea.
O alimentatie bogata in proteine si carbohidrati e si ea esentiala.
Si cresti treptat
Mda stiu...am citit multe astea pe net fel si fel de antrenamente si serii si repetari dar vreau sa mai vad ce zic si altii
Mda stiu, am citit multe pe forumuri, pai tot timpu cand fac piept ma fortez ultima serie sau ultimele 2 cu 110kg fac tot timpu cate 3-4-5 rep
Nu cred ca exista un secret, trebuie sa lucrezi la forta asta insemnand ce zici ca faci tu cu 110 kg 4-5 repetari.
incearca sa mai pui cateva kg 2-5 de ex si sa faci 2 reparari maxim 3 chiar si ajutat in felul asta creste forta si implicit organismul tau se obisnuieste cu greutatile mari iar pe viitor o sa-ti fie mai usor si o sa ridici din ce in ce mai mult.
Cam asta ar fi numai daca nu te apuci de streroizi.
Numai bine!
Mai ai 2 variante :
1. metoda propusa de aia de la megaproteine cu repetari negative pentru forta
2. In revista pro muscle era un program sa-ti maresti forta de impins la piept, in 10 saptamani.
Programul are 3 etape, prima e clasica, a doua incepe cu un exercitiu de izolare ( o sa impingi mai putni la piept, dar o sa stimulezi fibre care nu erau stimulate in mod normal ), si a treia etapa de pompare.
Nu gasesc articolul pe net, daca te intereseaza pot sa-i fac 1-2 poze.
P.S. : tot pe la 110 m-am plafonat si eu, tot incerc sa fortez la 115
Am facut cu 130 1 repetare ... dar vreau sa fac serii cu 130
Ce varsta, inaltime/greutate ai? Si de cat timp poti sa faci o repetare cu 130?
20 de ani cam 1.85 greutate 100kg pai am 1 luna daca nu 2
Flori , deci abia ai ajuns la pragul ala si vrei sa-l depasesti
Mai ai rabdare, pragurile le depasesti din ce in ce mai greu. Probabil in 6 luni o sa poti face serii cu 130. Oricum forta se dezvolta cel mai bine intre 20 si 30 de ani, deci esti abia la inceput de drum.
Cand o sa treaca 6 luni si nu poti mari greutatea, atunci sa te plangi
Poate nu te recuperezi destul de bine. Incearca sa lucrezi aceea grupa o data la 10-14 zile.
Gaseste un stimul, impuls, sa te ajute in forta. Creatina, stimulatoare hormonale, oxid nitric. si mare grija. Un bici este bun, dar cu mai multe te ranesti.
anonim_4396 întreabă: