anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate ca este stupida... De ce unii oameni sunt contra sport? De exemplu am un hobby acesta fiind atletismul. Intr-o zi cand alergam prin parc (ma antrenam) am fost jignit de catre un adult pe motivul asta. Nu am stat sa ma opresc sa-l iau la intrebari sau sa ma cert cu el... Am mai auzit cazuri de genul la diferite sporturi nu neaparat atletismul. Stau sa ma gandesc de ce tot mai multi oameni nu suporta persoanele care fac un sport?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Probabil nu faci si culturism de s-a luat de tine, meriti respect man, ca faci sport, cam cat alergi pe zi? consumi multe calori?

6 răspunsuri:
| Demidol a răspuns:

Nu cred ca acel om are ceva impotriva sportului. Dar ia ganeste-te bine ce s-a intamplat cand ai trecut pe langa el: l-ai lovit? i-ai spus ceva de facut loc? l-ai stropit calcand intr-o balta? Ceva s-a intamplat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Demidol):

Nu... chiar n-am facut absolut nimic. pur si simplu alergam linistit.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Câinii latră, caravana trece.

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si nu l-ai injurat de morti si raniti dupa?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Cosmin86):

Nu a avut rost sa ma iau in gura cu el... daca atat il duce capu... o fii vreun tip d-ala ce isi tine copilu in casa 100/100 pe calculator si el fan Romania.tv

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Depinde de timp si de timp ca stau departe de locurile in care pot alerga. mai am si liceu. de obicei alerg in jur de 10-12km pe zi cam asa. Cat despre calori nu prea consum mai deloc. Oricum sunt genul de persoana care nu se ingrasa oricat ar manca. Mersi mult. Respect si tie!