anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o nelamurile in legatura cu bodybuilding-ul. Pot sa incep sa slabesc fara a pierde din masa musculara?( ma refer la grasime). Si daca, da, cum se poate rezolva?

7 răspunsuri:
| BusinessPromoterRo a răspuns:

Salut justme94. Raspunsul este simplu: da poti arde grasimea fara sa arzi muschii. Cauta pe net urmatoarea combinatie - fat+burn. Cu drag!

| Λndrei a răspuns:

Cred ca da.Sti cum e cu burtica, daca nu mai are de unde sa ia corpul atunci se foloseste de burtica pentru a lua energie.Muschii au nevoie de energie.Atata vreme cat au de unde sa ia, nu cred ca exista vreo problema.

| BlogVitaClub a răspuns:

Uite daca te intereseaza, poate gasesti aici: http://blog.vitaclub.ro/? s=8+motive ce te intereseaza. Degeaba ne dam noi cu parerea. Tu te cunosti cel ma bine, si poti sa te identifici in una din situatile pe care ti le-am recomandat in link. Bafta

| hummer24 a răspuns:

Daca in timp ce slabesti, continui cu exercitiile nu o sa pierzi masa musculara. Daca alergi si faci orice alt cardio o sa pierzi putina masa musculara dar nu asa de multa incat sa-ti dai tu seama, asa ca nu iti face griji deloc in acest sens

| oOoRubyoOo a răspuns:

Pentru a slabi fara a pierde masa musculara se face din dieta. Daca mai faci si cardio vei pierde din masa dar teoretic vei slabi mai repede.
In perioada aceea de definire trebuie sa scazi intensitatea antrenamentelor(nu sa scazi greutatea cu care faci ci numarul seriilor) datorita faptului ca muschii nu mai au cantitatea de nutrienti pentru a se reface ca atunci cand mancai "normal", iar la sala cand te duci, te duci sa iti distrugi muschii ca mai apoi cand te duci acasa sa mananci si sa te odihnesti iar ei sa creasca, asa ca ai grija...
Ca idee mananci 4-5 mese + inca vreo 4-5 gustari pe zi,mese cu carbohidrati(orez,fulgi de ovaz,cartofi) in jurul antrenamentului si dimineata restul doar proteine si grasimi (piept de pui,oua,carne de curcan,alune, ulei de masline, cascaval)

| justme94 a răspuns (pentru oOoRubyoOo):

Va multumesc pentru atentia acordata.chiar m-ati ajutat.

| justme94 a răspuns (pentru BlogVitaClub):

Va multumesc pentru atentia acordata. foarte interesant si bine organizat site-ul.chiar m-ati ajutat.