La asta chiar nu am cum sa te ajut doar un sfat iti dau incearca sa mergi pe ele sa iti faci echilibru tinandu-te de vreun prieten prin parc adica sa te tina de mana pana te inveti sa iti ti exhilibru
Aaaahahh amintiri mda si eu cand am luat un set de role cu ani in urma aveam doar o vale unde puteam merge bine si noroc ca pe margine erau pomi
cand am ajuns acasa dupa prima zi aveam rani la incheietura de la mana
margeam putin si imbratisam pomi
era asfalt strada dar erau pe margine pomi de ornament
cu timpul ai sa inveti si sa mergi su spatele intr un picior
rabdare doar
E, pai nu merge asa.Totul va veni de la sine;). Daca nu poti ruga un prieten care stie sa te ajute. Oricum si eu am invatat tot singura, si acum stiu foarte bine.Vei incepe cu cateva vanatai, lovituri, cazaturi si zgarieturi dar dua aceea vei fi multumit.Iti dau in link, e cu scheme nu trebuie sa le faci :)), doar sa vezi cum sunt pasii, adica cum sa mergi pe ele http://youtu.be/btlGOIglHEg.Ai grija!
Asa Copii Tinuti in flori esti Ce e asa greu si de ce sa se faca un site pentru invatatul mersului pe role...))))
Doamne nici nu sti sa scrii ai scris peimit in loc de PRIMIT)copile esti varza am invatat sa merg pe role de la 7 ani eu cred ca tu ai vreo 9-11 ani pentru ca nu sti nici sa scrii )))))))))))))))))))))
Am gresit si am scris peimit in loc de PRIMIT mare greseala ce sa zic oricum nu sunt copil tinut in flori:p si daca nu poti sa ma ajuti mai bine ai tacea :p si mai ales ce conteaza cati ani am sau la cati ani vreau sa invat sa ma dau cu rolele, iar pentru cei care au incercat sa ma ajute le multumesc foarte mult
anonim_4396 întreabă: