| Xenoverse1 a întrebat:

Am pierdut un bilet pe care am pariat 50 lei din cauza ca s-a eliminat regula golului din deplasare.

Am pariat doua meciuri.

Young Boys vs CFR Cluj - tg 2-4, l-am prins ca au batut elvetieni cu 3-1.

Iar la Ludogorets cu Olympiakos, am pariat ca se califica Olympiakos si Olympiakos a fost eliminata la penalty-uri.

In mod normal Olympiakos se califica daca nu se elimina regula golului din deplasare si castigam biletul.

Credeti ca era mai bine sa nu se elimine regula golului din deplasare?

5 răspunsuri:
| FOG92 a răspuns:

+ var, 1/2 la rangers, fotbalul de mult a devenit o afacere, nu se mai joaca corect, pariurile sportive au distrus fotbalul cu toate ca joc de 10 ani de zile, insa e prea multa mafia, referitor la intrebarea ta mi se pare o prostie noua regula

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îmi pare rău sincer de biletul pierdut, și eu am pierdut pe CFR, am pus X2 la risc, dar eu am pus 15 RON, și încă un meci care m-a șocat, Slovan Bratislava a fost egalata de Lincoln în minutul 90, nu ma așteptam la asta niciodată, asta mi s-a părut cel mai safe meci, și uite ca nu o fost!
Grecii trebuia sa ii elimine și cu regula asta cu gol în deplasare fiindcă are o echipa mult mai valoroasa, trebuia sa o bata cum ne-o bătut pe noi Elvețienii.
Cine sa mai înțeleagă fotbalul actual? Sherif Tiraspol a eliminat-o pe Steaua Roșie Belgrad laughing, pana și aia sunt peste o clasa peste noi, am ajuns la un nivel lamentabil, noroc cu,, Conference League ".
Se schimba,, de la an, la an,, regulile UEFA csf, ncsf.
Dar da, se califica dacă era regula cu golul marcat în deplasare.
Mai sunt și mâine, poimâine meciuri, îți doresc SUCCES!

| FOG92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Te-a socat egalul scos de lincoln cu rosu, dar la jegul ala ordinar de meci de la rangers cu rosu, doua goluri in 2 minute malmo, trebuie sa fi prea prost sa crezi ca nu se fac blaturi si la nivel inalt, numai vorbesc de ce a fost in weekend in RUSIA parca unde era duminica sa iasa 3 din 3 2/1 TI-E SCARBA SA MAI JOCI

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru FOG92):

Îți dai seama ca se fac marsavii, dar aia era totuși malmo nu Lincoln echipa de taximetriști, echipa aia juca aproape an de an în champions league, are experienta, nu e Lincoln echipa de ospătari.
Agențiile câștiga, prosti joaca. Eu joc asa de distracție, mi-am dat seama de mult timp ca se fac marsavii în fotbal.
Problema e ca noi an de an ne facem de ras în Europa, nu de pariuri, eu nu trăiesc din pariuri, mai mult pierzi decât câștigi, prinzi un bilet, pierzi patru.
Înainte frecvent prindeam la pariuri, dar eu nu ma plâng de pariuri, mi se rupe! Ma plâng la ce nivel suntem, trei echipe scoase în aceeași zi, acum ăștia ne bat, am picat cu sârbii și aia ne bat, noroc cu conference.

| VladCristian2000 a răspuns:

Salut frate si eu am pierdut tot 50 de lei pe aceeasi problema. Si la 14 ani50 de lei sunt multi bani