| MadalinNedelcu a întrebat:

Am practicat fotbalul juvenil, am jucat in Liga 1, dupa care s-a desfiintat "academia" respectivului club si ne-au trimis pe unii la Farul Constanta, pe altii la Unirea Urziceni, etc... Acum insa am renuntat din mai multe cauze, simt ca inca mai pot revenii la forma de altadata insa nu stiu unde m-as putea inscrie la probe. Am 20 de ani, cam ce cluburi mai fac aceste actiuni de trial pentru tineri? O zi buna in continuare!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cluburile nu fac actiuni de trial pentru tineri peste 16-18 ani. Daca vrei sa-ti gasesti un club va trebui sa mergi si sa dai probe de joc.
Antreneaza-te serios, gaseste-ti un impresar si acesta se va interesa de echipa, la inceput poate prin liga a II-a sau chiar a III-a si abia apoi, daca vei da randament, vei putea ajunge in liga a I-a.

2 răspunsuri:
| MadalinNedelcu explică (pentru Ioandelasal):

La ce forma fizica am nici nu ma gandesc la Liga 1 in mai putin de 2 ani. Ideea era ca trebuie sa iti gasesti impresar serios, am avut unul la Constanta din cauza caruia m-am si lasat. Sper sa reusesc. Mersi!

| AlexBpm a răspuns:

Sunt cam in aceeasi situatie ca a ta. La 20 de ani nu sunt echipe care sa mai faca selectii sau sa iti ofere sanse de ati revenii. Singura sansa ar fi sa reusesti sa te duci la un club de liga inferioara (4-5) si de acolo sa incerci sa iti revii usor usor. Alta sansa nu vad