Întrebare recomandată | TheMask a întrebat:

Am proba de control la sport si trebuie sa stau in cap.In general stiu ca trebuie sa-ti pozitionezi capul in fata mainilor formand un triunchi.Dar cand incerc sa ma ridic nu pot.Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa formezi un triunghi echilateral dintre maini si cap.Vezi nu te ''pui '' in cap, asezi fruntea, pe frunte stai nu pe tot capul. Dupa ce ti-ai gasit pozitia te ridici incet impingand picioarele fara sa strici echilibrul. Exerseaza acasa ca sa-ti gasesti echilibrul si pozitia.Si sprijina-te foarte bine pe maini. Funda?

7 răspunsuri:
| tofanlucian12 a răspuns:

Aici intervine echilibru care til gasesti numai tu. inceraca acasa sa mai exersezi si ca cauti punctul care te poate tine. bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| Marius777888 a răspuns:

Cand stai in cap, trebuie sa iti imaginezi ca stai cu picioarele pe perete si apoi trebuie sa iti balansezi capul in celalat sens cum se balanseaza corpul si asa daca exersezi poti sta in cap 5 min
Eu am stat 10 dar eu fac alt fel mai greu

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TheMask):

Multumesclaughing nu's obsedat de funde nu stiu ce m-a apucatlaughing

| mixxjim a răspuns:

Pana gasesti pozitia care sa mearga exerseaza langa un perete. Ridici picioarele si le sprijini de perete si pe urma desprinzi usor picioarele de perete, pe rand, pana obtii echilibrul si te mentii fara sa te sprijini de perete. Sau rogi pe cineva sa te ajute cand ridici picioarele sa ti le prinda, sa te tina putin, pana iti gasesti echilibrul.

| ema_2625 a răspuns:

Daca totusi nu reusesti ai grija sa nu cazi si sa ti se intample ceva.