Daca nu marcheaza cfr deci o poate bate astana? Dupa tine cine crezi ca o sa castige?
Bravo, boss!
Asta inseamna sa urinezi impotriva vantului.
Chiar si daca nu castigi, esti un perturbator al trendurilor!
Cazaci? E clar ca bate Astana. Dar, nu se stie niciodata. si e bine sa fim patrioti (apropo de "toti"). Nu inteleg mentalitatea suporterilor care cred ca cine da primul gol a si invins. Uita-te la nemti cum joaca tot meciul, inclusiv prelungirile, si inca doua minute pe deasupra. Numai romanii se opresc la "primul gol".
Pai cum joaca CFR ultimele rezultate nu stiu de marcheaza, da de marcheaza da pana atunci putem lua goluri; lor la Astana le ajunge si 0-0 da sigur nu vor veni pentru 0-0 cine marcheaza prim are sansa
Si tu a prostiei.era vb de cu totu altceva in intrebare daca nu te pricepi la fotbal mai bine abtine-te.
Eee, asa rau te deranjeaza adevarul? Nu prea stii ce-i ironia? Dezamagitor. Mai cultiva-te inainte sa scrii despre prostie la altii. Si mai revizuieste-ti intrebarea. E lamentabila.
Te ca*ci pe tine pe TPU ca pierzi la pariuri daca nu castiga cine vrei tu? In asta sta tot norocul tau?! Vai si-amar! Lasa-te de pariuri si pune mana la munca!
Sunt patriot, doar ca e vb de castigul meu.asa este daca marcheaza de exemplu cfr asta nu inseamna ca o sa si bata.
Tie iti lipseste o doaga clar. lamentabil esti tu cu raspunsurile tale ce nu coincide cu intrebarea mea ..ironic sa fii cu insasi existenta ta.
Sa speram ca pierzi.
Astazi se califica doar Campioana Romaniei, Mandria Ardealului.
Da boss campioana care o fost eliminata de dudelange si care nu o fost in stare sa o bata pe poli Iasi
Putza verde eu nu sunt stelist pe tine te doare prostia. of, of de la tine chiar aveam pretentii.si steaua sau fcsb o sa vezi ca o sa se califice cfr sa zicem daca trece de astana va da in play off de echipe mult mai puternice deci tot in europa league o sa cada. da totusi sa fii umilita de dudelange mai las-o naibii de treaba .
Este bine sa fii patriot doar cand este cazul. Noi suntem patrioti ca prostii, ca sa zic asa.
anonim_4396 întreabă: