| Losnams a întrebat:

Am reusit sa slabesc vreo 3-4kg dar burta tot o am, si nu inteleg de ce pentru ca am ajuns f aproape de greutatea normala. Chiar n-are logica

16 răspunsuri:
| alexandruxdd10 a răspuns:

Antrenează-ți mușchii din zona burții, așa grăsimea de acolo va arde de 6 ori mai rapid.

| Iulianna0211 a răspuns:

Buna! Este posibil ca acele 3-4 kg pe care le-ai dat jos sa fie reprezentate de apa, nu de grasime. Pe de alta parte, fiecare om slabeste intr-o zona a corpului mai repede decat in alta. Asadar, va trebui sa depui mai mult efort Si NU trebuie sa faci doar exercitii pentru burta. Poti face cardio, poti alerga dimineata sau seara. Ce vreau sa spun este ca in continuate trebuie sa iti antrenezi tot corpul. Ai grija sa ai o alimentatie sanatoasa si sa fii mereu pozitiva. P.S. daca vrei sa ai un abdomen mai suplu, tine-ti mereu burta in tine, cel putin cat de mult poti. Sper ca te-am ajutat!

| peperonies a răspuns:

Greutatea normala nu exista.

| GdX a răspuns:

Are logica. Burta scade cel mai greu. Grasimea de pe burta o poti da jos prin exercitii specifice abdomenuluu. Cel mai bine faci abdomene ca sa scapi de ea, dar sa stii ca trebuie sa faci multe pentru o perioada mai indelungata si sa ai rapdate.

| Losnams explică (pentru alexandruxdd10):

Si ce antrenamente imi recomanzi pentru asta?

| aXy99 a răspuns:

Probabil ca ai slabit din alte zone si ai eliminat si multa apa retinuta sau reziduuri din colon. Continua cu dieta ca vei slabi cu siguranta si in zona abdominala.
Abdomenele iti lucreaza MUSCHII abdominali, nu ard grasimea abdominala, nu te mai lua dupa toti idiotii care nu isi folosesc dovleacul ala pentru a gandi si iti recomanda abdomene pentru a da burta jos. Nu o fac!

| Losnams explică (pentru aXy99):

Si ce antrenamente sa fac ca sa dau jos burta?

| minrest a răspuns:

Burta dispare ultima, si asta numai daca faci sport.

| aXy99 a răspuns (pentru minrest):

Asa este, acolo retinem cea mai multa cantitate de grasime.
Poti scapa de ea si fara sport, dar e dificil.

| aXy99 a răspuns (pentru Losnams):

Niciunul. Nu exista!

| Losnams explică (pentru aXy99):

Si asta ce ar insemna? Ca raman cu burta toata viața?

| aXy99 a răspuns (pentru Losnams):

Ca trebuie sa mai slabesti.

| raMLesS a răspuns (pentru aXy99):

"Asa este, acolo retinem cea mai multa cantitate de grasime. "
Poate voi, eu n-am avut niciodata burta, iar in perioada liceului, primii doi ani cred, eram destul de plinut ca mancam toate prostiile si stateam numai in casa... problema e ca grasimea se depozita mai mult pe fund laughing.
Aveam fundul destul de mare, deci sunt fata? tongue laughing

| aXy99 a răspuns (pentru raMLesS):

Esti o exceptie. Daca nu ai burta nu inseamna ca nu ai grasime pe abdomen. Aveai patratele? Ma indoiesc.

| raMLesS a răspuns (pentru aXy99):

Nu aveam patratele.

| TincutaNitu a răspuns:

Uite aici un tip de antrenament care te poate ajuta https://www.youtube.com/watch?v=yL_dE81O_mw&t=556s. L-am testat si functioneaza. Asa cum spune si instructorul in video, nu exista slabire localizata, dar vei lucra la eliminarea grasimii in exces. Sunt exercitii de 7 minute pe care le poate face oricine.