| Lungu_Stefan_1993 a întrebat:

Am și eu o intrebare, am 90 kg și 1, 82 înălțime, as vrea sa fac sala dar n-am făcut niciodata, m-as duce dar nu știu ce sa fac, așadar va întreb dacă ar trebui sa ma duc singur sau sa apelez la un antrenor personal, am 19 ani

Răspuns Câştigător
| RobertMoon a răspuns:

Nu merita antrenorul personal. Prima oară când am mers într-o sală de fitness era prin vremea liceului unde am mers cu câțiva colegi de clasă. Nu am avut nevoie de antrenor personal pentru că am studiat mult pe internet modul în care se execută exercițiile, am citit, m-am uitat la videoclipuri, iar când am intrat în sala și m-am apucat de tras de fiare mi-a zis instructorul de acolo că am mai făcut pentru că n-are cum sa știu atâtea. Majoritatea exercițiilor sunt la mintea cocosului, nu ai nevoie de nicio explicație de la nimeni, iar când nu ești sigur de un lucru întrebi pe cineva din sala sau te uiți pe net acasă cu o zi înainte să faci chestia aia. Majoritatea instructorilor din sali sunt praf, deja am ajuns la nivelul la care atunci când văd un instructor cum lucrează cu un client mă mir cat de fraier a fost ăla de îl plătește pe instructor. Eventual daca ai bani și nu ai ce face cu ei și ți-e lene sa te uiți pe net sau la aplicații cu exerciții și aparate plătește un instructor 2 săptămâni- 1 lună să îți arate cum se fac exercițiile, iar după înțelegi întrerupi și faci pe cont propriu. Succes happy

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă ai bani să plătești antrenor personal. Dacă nu, mergând acolo, te împrietenești cu ceu din jur, care te ajută.

| zilog a răspuns:

Mergi la sala si o sa afli acolo
important este sa iti cari corpul pana acolo

ca acolo o sa gasesti pe cineva sa iti dea o explicatie profesionalA

| dinaprilie a răspuns:

Personal as opta pentru un antrenor personal sa imi exploce corect incalzirea..restul..noroc cu explozia de invatati de pe internet.te documentezi

| Mihai8767 a răspuns:

Daca iti permiti ar fi ideal unul personal, daca nu poti sa te imrietenesti cu baietii care fac asta de mult sau daca ai cunoscuti. De regula sau din cate stiu eu majoritatea celor care fac sala ii ajuta la inceput pe cei care vor sa faca sala.

| alex241 a răspuns:

Cel mai indicat ar fi să apelezi la un antrenor personal, ceea ce înseamnă un cost mai ridicat. Orice sală ar trebui să aibă câte un antrenor (pe sală), un antrenor care ți-ar putea da câteva sfaturi. Acest antrenor ar trebui să fie inclus în prețul abonamentului lunar. Cel mai bine e să întrebi.