| KIDZZOR a întrebat:

Am si eu o intrebare..Cum fac sa merg drept? Adica nu in Y nu in X normal, adica nu ca nu merg drept, dar trebuie sa ma fortez. Cand am fost mic am purtat sandale ortopedice, nu ca sunt stramb sau laughing asa, ca Marcelo Vieira de la Madrid laughing. Chiar si cand alerg sa alerg drept laughing.
Stiu suna cam prostesc dar.laughing

7 răspunsuri:
| introduaicinumele a răspuns:

Cica inotul te-ar cam ajuta, dar ai putea sa te si apuci de sala ca sa stai mai drept, poate ajuta, poate nu, dar daca incerci o zi intreaga sa mergi drept, a 2a zi iti va fi mai usor sa stai drept daca nu, trebuie un doctor sa te examineze.

| FUCKy0u a răspuns:

Si eu am am avut problema asta....toata lumea imi spunea ca merg stramb, dar de fiecare data cand mergeam pe strada si eram cu cineva imi spunea ca trebuie sa-mi corectez mersul..si asa ma fortam sa merg drept.Mai ales cu incaltarile de vara mergeam aiurea si le-am stricat pe toatelaughing.Am avut si o pereche de ugg_uri cu care mergeam foarte aiurea si acum mi-am luat altele cu o talpa tare care nu ma lasa sa calc stramb.Incearca sa-ti iei niste incaltari mai stramte si cu talpa tare, crede-ma ajuta mult.Eu acum merg drept.

| bumblebee010 a răspuns:

Eu propun ce va mai simplu tragi 2 linii cu creta paralelesi incerci sa mergi pe ele (liniile nu le faci prea distantalehee hee; la fete se obisnuieste cu o singura linie da ele dau din curlaughing
bafta! funda?

| yoyoyonut a răspuns:

Cam da asta ar fi am avut si eu un prieten care era la fel da a inceput sa se duca la sala si nu mai sta chiar asa iti urez succes.winking

| KIDZZOR explică (pentru introduaicinumele):

Chestia e ca de cand ma stiu ma chinui sa merg asa laughing, cateodata merg drept fara sa vreauhee hee, cand sunt obosit imi fug picioarele in spate laughing. Sau cum sa merg adica, sa calc pe toata talpa, sau sa calc pe calcaie prima oara si dupa pana pe varf?

| introduaicinumele a răspuns (pentru KIDZZOR):

Incearca sa dormi drept, fara perna, poate te-ar ajuta si asta, de la prea multe perne ti se stramba coloana.

| KIDZZOR explică (pentru introduaicinumele):

Hmm...cand stau relaxat picioarele mi-s in Y si daca le incord sunt in II. Pff si da sunt cam cocosat laughing. Oare din cauza ca am cocoasa merg asa? Adica cand ma fortez sa merg drept cu spatele merg stramb cu picioarele [de la picioare merg stramb numai din glezne], si cand stau cocosat merg drept cu picioarele laughing. Off viata asta laughing