Salut! Tu ai facut ceva diferit fata de ceilalti si ei nu inteleg. Familia intotdeauna iti vrea binele si nemancand paine/dulciuri e ceva neobisnuit pentru ei.
Te inteleg perfect. Cand mai ajung si eu pe acasa la parinti imi zic ca am slabit dar de fapt eu stiu sigur ca am pus in greutate. Sau toata cearta ca de ce nu beau suc, de ce nu mananc aia, de ce mananc aia, de ce fac aia.
Colegii, la masa, baga in ei pana nu mai pot respira tot felul de junk food si cand te vad pe tine ca mananci o salata sau ceva mai sanatos imediat sar cu gura.
Nu-i lua in seama. Mananca sanatos, fa ceea ce te face pe tine sa te simti bine! Cu timpul o sa se obisnuiasca.
Buna.Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu parintii tai despre asta, pentru ca daca te inchizi in tine si nu lasi pe nimeni sa te ajute o sa fie si mai rau. Explica-le parintilor tai ca nu iti place cum arati si ca vrei sa slabesti.Si nu ii ruga, spune-le tare si raspicat.Acum nu stiu cum arati, ca sa-ti spun daca chiar nu arati bine. Daca vrei da-mi inaltimea si greutatea si mai vorbim.