Da, normal ca se poate, e un pic peste 1 KG pe luna. Si eu am pus ceva de genul asta cand ma duceam la sala.
In primul an de sala cresti mult, daca are gene bune, e foarte posibil. Daca si in urmatoarele 9 luni va creste tot pe-atat, nu il mai cred
Christian Bale a jucat in Masinistul in care arata anorexic (ca asa cerea rolul) adica arata de parca ar fi iesit dintr-un lagar de concentrare nazist (atat de slab) iar in cam un an a jucat in Batman Begins, unde avea muschi cat cuprinde!
https://www.imdb.com/name/nm0000288/
https://babbletop.com/......begins.jpg
deci e foarte normal
E posibil dar sunt si destui care mint si nu recunosc ca iau tot felul de suplimente.
Depinde "de unde pleci" si "unde ajungi". Sunt cel putin 3 situatii posibile in opinia mea:
1)Daca esti incepator, foarte tanar (si nu ai facut nici un fel de sport/munca fizica serioasa) poti pune 10-12kg intr-un an
2)Daca ai mai facut fitness mai demult dar ai facut pauza si ai pierdut masa musculara
3)Daca te-ai antrenat prost/lejer si mai ales ai avut o alimentatie proasta si le-ai rezolvat intre timp, poti pune ceva kg intr-un an (am vazut o multime de cazuri, chiar cineva cunoscut care a luat in greutate mult dupa 6-7ani de sala, omul nu avea bani de mancare, a facut bani apoi a pus si muschi).
In concluzie da, se poate. Dar trebuie totul calculat si cu vointa. Spunea un culturist cunoscut ca daca faci totul ca la carte (ceas elvetian) in 2 ani poti arata cam ca Alex Velea.
Si inca ceva important: masa aia musculara poate fi aparent "numai masa". In realitate mai e retentia de apa de la creatina si mai poate fi si grasime, 2-3 procente de Body Fat nu sunt vizibile cu ochiul liber. Deci din 12kg poti avea surpriza ca numai jumate sa fie muschi 100%
Apoi ar mai fi si mincinosii care baga "pastilute" si te mint pe fata de cred si ei minciuna (dar nu mai discutam despre ei).
Eu nu fac cariera pe aici, dar raspunsul tau era eronat si l-am votat. E diferenta intre un vot negativ si unul eronat. Negativ ar da un hater, eronat da unul care considera (in cazul meu sunt sigur) ca raspunsul e gresit. Ce rost are sa dai un raspuns gresit daca nu stii despre subiect nimic? Foloseste cuiva?
Foarte probabil, nu faci muschii aia fara "putin ajutor"
totusi, who carez?!? mi-a placut BatMan ~~~~~
Exact, e treaba omului ce-a luat si ce n-a luat. Nu mai trebuie sa murim de grija altora
anonim_4396 întreabă:
Andrei16263829 întreabă: