Acum cu mana rupta orice. bag dulciuri, shaorme, KFC, MC, orice. imi trebuie pese 6000 kcal pe zi pentru regenerare musculara, osoasa, etc. dar 50% proteina, indiferent de sursa.
inainte de mana rupta era cam asa:
7 dim - ovaz+germeni grau+ fulgi canepa + lapte + 1 banana + 1 cupa whey.
9 antrenament, dupa 2 cupe whey + 2 banane (in jur de 1 ora e antrenamentul, acum cu mana rupta cam 2 ore)
1.30-2 dejun: 150-200g carne (orice, carne sa fie) + 100g garnitura, eventual paine (nu pot manca porc fara paine).
in jur de ora 5: bara proteica (dupa pofta) sau pumn de nucifere (alune, arahide, fistic, nuci, orice de genul)+ 2 fructe/lactate, ce am la indemana.
ora 7-8 cina: ce am la pranz, doar carne alba. rar peste (nu imi prea place).
inainte de culcare (in general 11) 1 cupa whey sau lapte + oua, dupa pofta
Http://blog.vitaclub.ro/cata-proteina-trebuie-sa-consum/ poftim, sper sa te ajute
Ai uitat de carbo si grasimi. si sunt 3 mese principale cu 2-3 gustari, nu 6 mese principale.
Asa stii tu? ca proteina ingrasa? ca eu am un meniu asemanator de 7 ani incoace + carbo + grasimi si ghici ce. mi-a luat 7 ani sa pun 15 kg pe mine.
proteina nu ingrasa.
Ooo, da. ca aveam 50 kg la 173 cm inaltime. era si scopul meu sa ma ingras, dar nu proteina ingrasa. carbohidratii o fac. daca reduceam 50g carbo la fiecare masa pe zi ramaneam la aceeasi greutate. sau aceeasi alimentatie + cardio.
Sa stii ca eu mananc pana ma simt satul. Aproape orice.Si oscilez intre 81 si 83 de kg.
costinpopa întreabă: