anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori sa mi cumpar o centura gen abtronic,dar nu stiu daca da rezultate,si daca da rezultate, topeste grasimea de pe abdomen sau doar dezvolta muschii?

Răspuns Câştigător
| MauiNight a răspuns:

Si tu repede ai crezuthee hee daca alea erau bune, prea putini se mai duceau la sala.
Muschii au nevoie de proteine, mananca carne, oua, du-te la sala sau acasa fa abdomene si flotari. Sunt mai multe moduri in care poti sa faci flotari, sa iti lucrezi pieptul, spatele, bicepsii si tricepsii. Nu mai crede tot ce vezi la teleshopping.

6 răspunsuri:
| GoldCookiez a răspuns:

Nu cred! mai bine lucreazati tu happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GoldCookiez):

Eu vreau doar sa mi dezvolt muschii si am auzit ca vibratone ar fi buna, si n plus am gasit o si la pret bun http://www.comenzi.ro/vibratone-p-1897.html

| GoldCookiez a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mai bine te apuci tu de 8 min abs si incerci sati pastrezi bani pentru o banda de alergare?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GoldCookiez):

Da,ai dreptate,dar pe abdomen am putina grasime,dar nu prea as vrea s o dau jos pentru ca mi s ar vedea oasele,eu as vrea mai mult pentru piept,iar in legatura cu banda de alergare, e buna daca stai la bloc, iar eu stau la curte si pot spune ca fac zilnic miscare, adica alerg prin curte, mai joc un fotbal, etc etc

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca vrei sa-ti dezvolti muschii du-te la sala... nu se compara cu niciun aparat gen abtronic, o sa observi o diferenta URIASA

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc pentru raspunsuri, oricum am gasit o la 60 de lei, rezultate apar dar nu ca in reclame