| lBubu a întrebat:

As dori un antrenament mai... spartan, ca sa zic asa, la sala. Am cautat si antrenamentul lui Angelov, dar inca nu pot sa fac toate exercitiile + ca nu stiu unele aparate care scrie in programul respectiv. Va rog, nu va bagati toti care habar nu au de sala... PS : vreau sa fac totul natural, fara proteine, aminoacizi sau altele. Multumesc!

9 răspunsuri:
| bunelutu a răspuns:

Frate chiar vrei? nu ai nevoie de sala
ai nevoie de bara pe care bati covoare
si iti lucrezi corpul cu propria greutate
si vei avea corpul atletic nu carne sa faci fleici si fara forta
http://www.youtube.com/watch?v=j3MTqRWPiZU

| aLeXaNdru145 a răspuns (pentru bunelutu):

Ce raspuns penibil. "nu ai nevoie de sala"

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru bunelutu):

Fara forta zici?

| bunelutu a răspuns:

Mai vad ca aici comenteaza doar idioti care habar n-au de ce vorbesc care nu stiu sa dea un sfat, cares niste cocalari si cred cadaca trag de 2 fiare si pun pe ei carne se cred duri si fortosi dar ei is cu ******* moi.Cand a sa aveti dreptate sa comentati(asat nu se va intampla). Stati ca prostii si platiti sala si iesiti niste mortaciuni de acolo adumi tu mie cel mai bazat om de acolo si iti arat ca forta mea de dubla fatade a lui
Kiduri ce sunteti dati sfaturi nu comenturi.

| Cosmin86 a răspuns (pentru bunelutu):

Du-te la "metroflex", sa vezi oameni bazati, care au o gramada de cupe si medalii.

cate MEDALII ai in competitii de strongman de te dai asa mare cu un amarat de street workout? laughing

| Cosmin86 a răspuns:

Aparent tu nu ai HABAR de sala

proteine = natural, proteinele se gasesc in mancare ( carne, peste, branza, oua, alte lactate, unele legume ).

aminoacizii tot in mancare se gasesc, in proteine mai exact ( o proteina e compusa din aminoacizi ).

De cat timp faci sala, de 1 zi de nu stii asemenea lucruri DE BAZA?

| bunelutu a răspuns (pentru Cosmin86):

Bai pustane eu nu fac sala ma antrenez cu propria greutate avand corpul atletic, fiind mai rapid mai puternic.
Tu Nu ai inteles ideea.Deaba are ala so muchii pe el daca eu sunt mai rapid
asta este esenta la sala te faci un malac cred ca si tu esti la fel.
Am fost la sala numai sa le arat fraierilor ca tine ce pot si sau speriat toti.

Copile de ce sa iei proteine(tu zici ca ales naturale) is pe dracu,
cand poti manca natural carne, peste, branza, oua, alte lactate, unele legume
etc.

Nu inteleg de ce mai comentati ca idioti daca habar nu aveti, aici il ajutati pe omul cu intrebarea cu sfaturi.Dar n-am ce sa va fac daca aveti creier de curca ducetiva la sala atunci.

| Cosmin86 a răspuns (pentru bunelutu):

"is pe dracu", nutritionisul meu a dus cateva in laborator si CA SA VEZI, erau naturale.

Poti vizita o fabrica de suplimente, sa vezi cum se fac.

Ii faci idioti pe toti care te contrazic.

REPET : arata-ne sirul tau de MEDALII de la CONCURSURI DE FORTA, abia a fost unul acum in Bucuresti.

Hai gura mare, arata-ne forta ta cu ciorbe rolling on the floor

p.s. : lasa antrenamentele, apuca-te de sah si mai mananca o ciorba laughing

| bunelutu a răspuns (pentru Cosmin86):

Ba nu stiu ce ai in capu ala de neandertal dar nu am ce sa discut cu tine
nu am nevoie de medalii, faima gura mare ce esti.

sa stii cei mai buni stau in umbra si lasa pe cei slabi sa se bucure.