Creşterea penisului?
Poate creşterea TA, nu e bine să faci sală de la vârsta asta, de la 16-17 ani în colo se face lasă, există riscuri foarte mari să rămâi mic. Nu cred că vrei
E bine sa te apuci eu m-am apucat la 14-15 si sincer nu am ramas nici mic, am un 1.82 si nici cu..instrumentul nu am probleme, adica a crescut normal Dar sa nu iti bagi steroizi si alte prostii, mai bine DOAR SALA
Inaltimea e determinata genetic...nu poti sa stai in cap si sa nu mai cresti.
Dar totusi, mai stai pana implinesti 16, sau daca vrei neaparat acum, nu lucra cu greutati mari, lucreaza la aparate primul an, ca sa nu ai probleme la articulatii.
Oricum nu o sa observi progrese prea mari, ca la varsta aia productia de testosteron ( hormonul de crestere ) e inca scazuta, si e esentiala pentru muschi. Dar o sa te tonifici un pic, ceea ce e sanatos
La 14 ani poti sa te indrepti spre alt sport decat clturismul, cum ar fi inotul, tenisul, atletismul. Si la ceste sporturi se dezvolta masa musculara.
iar in legatura cu oprirea cresterii penisului este alt mit conceput de acei baieti de 50 de kg
din contra. sportul stimuleaza producerea de testosteron => cresterea penisului. bafta
Argumentul cel mai clar il gasesti pe net, cu explicatiile generale dar daca te umflii cu steroizi o sa observi la o varsta de 50 si cv de ani ca acei muschi vor fi doar piele care atarna, pe cand cineva care a muncit pentru muschii sai la 70 de ani va avea un corp destul de facut, daca nu ma crezi te poti informa.
Am 25 de ani si am luat proteine 2 ani, apoi am avut 5 ani de pauza si acum m-am reapucat. Iar proteinele sunt COMPLET diferite de steroizi, proteinele NU te umfla!
PROTEINELE NU TE UMFLA!
Citeste pe doctor.info, statulmedicului.ro sau orice site medical unde apar articole scrise de medici sportivi si nutritionisti, sa intelegi si tu ce sunt proteinele ( suplimente alimentare ), care practic sunt doar mancare concentrata.
Pentru a creste in masa musculara ai nevoie de 1.5 - 2 grame de proteine/ kilocorp, o mare parte ti-o asiguri din mancare ( eu am 5 mese pe zi spre exemplu ), DAR daca nu reusesti sa acoperi tot din mancare, mai bagi si cate un shake proteic, care iti furnizeaza ultimele 20-30 de grame de proteine necesare pe ziua respectiva.
Oricum, suplimentele sunt pe ultimul loc. Ordinea importantei : alimentatie, odihna, antrenament, suplimente.
Deci, mai documenteaza-te inainte sa vorbesti.
anonim_4396 întreabă:
Octavian_Constantin_2000 întreabă: