| anyhylator a întrebat:

As vrea sa imi cumpar niste gantere si nu stiu cu ce greutate sa incep, am 18 ani, 1.78 si 63 kg ( ma gandeam la 5 kg pe gantera). Ce proteine/ vitamine trebuie sa cumpar sa castig in masa. De pe ce site-uri pot cumpara suplimente si gantere?

Răspuns Câştigător
| robertp1 a răspuns:

Nu ai nevoie de suplimente, avand in vedere ca ai 63 de kg la 1.80m aproape, esti super slabanog.
Daca vrei sa pui masa musculara pe tine, gratis, fara nici un supliment, si vrei sa te mai si distrezi apucete de exerciti calisthenics(adica cu greutatea corpului tau), in 2 incep sa se vada primele schimbari si dupa 1 an o sa se vada cam ca la baietii astia, eu fac sportul asta de un an arpoare si am numai de castigat.
http://www.youtube.com/watch?v=GhfLNN4BloY

6 răspunsuri:
| TraficantDePufuletzi a răspuns:

Daca vrei masa ia SeriousMass nu e nici scump dar se vad rezultate. si nu sunt daunatoare corpului ba din contra il ajuta! Funda?

| Cosmin86 a răspuns:

Iti cumperi ganterele reglabile, pentru ca trebuie sa maresti periodic greutatea folosita

| greyhound a răspuns:

Cu gantere de 5kg poti sa faci maxim o incalzire. Ca sa-ti dezvolti masa musculara ar fi bine sa-ti faci abonament la sala
Ca suplimente, GFX-8, True Mass, Elite Mass iar Serious Mass doar daca esti ectomorf si iei in greutate foarte greu
Daca vrei sa faci acasa, gasesti greutati in marile supermarket-uri si in Decathlon. Dar daca faci acasa, n-are sens sa iei suplimente, doar sa mananci bine

| elComandantee a răspuns:

Acasă n-ai nevoie de suplimente, că nu faci tu aşa de mare efort ca la sală încât să ai nevoie de suplimente.
Cu 5 kg nu creşti masă musculară.
De la 10 kg în sus.
Oricum îţi trebuie reglabile.

| robertp1 a răspuns (pentru robertp1):

Apucate*, in 2 luni*, aproape*, scuze. de greseli, ma cam grabesc.

| Wehes a răspuns:

Cel mai important sa stii:
- Acasa nu faci ''muschi''.
- Acasa nu ai nevoie de suplimente.