Programul nu este rau, insa tu repeti bicepsul...
ps: musciul are nevoie si de odihna ca sa creasca
app in astea 10 luni se vad diferente?
Da e o diferenta considerabila, eram foarte skinny, cam 50 de kg la 17 ani, acum am 65 si pentru inaltimea mea de 1 70 este destul de ok. Si cam asta vreau sa ma focusez pe brate pentru ca sunt singurele care nu s-au dezvoltat cum as vrea eu, pieptul si restul arata bine insa bratele nu, am 35 la rece si 36 la cald si as vrea sa ajung macar la un 37 38
Concentreaza-te mai mult pe antrenament, app cam cate mese ai pe zi?
3, si stiu ca ar trebui sa mananc mai mult insa nu pot... si mananc mancare gatita nimic special
Stiu ce zici, dar pentru a ajunge mare, trebuie sa mananci undeva la 6-7 mese pe zi, dar pentru inceput mai baga macar una in + adica 4 mese. daca nu poti lua niste suplimente. s au gainer ala e mult mai bun pentru tine "Seriouss mass" asa se numeste e chiar bun
Serious mass am vazut ca mi-ar ajunge cam 8 zile... crezi ca va face vreo diferenta in doar 8 zile?
Nu are cum sa-ti ajunga doar 8 zile, mie mi-a ajuns 3 saptamani si luam dupa antrenament, si seara. in 8 zile nu prea cred ca ar da rezultate, dar incearca, sa stii ca si odihna conteaza ft mult pentru o masa musculara bafta!
Pai tu faci de 10 luni si nu stii ca ai nevoie de pauza intre antrenamente ? 4 zile iti ajung.
Fa si tu ''clasicul'' antrenament ca nu e nimic in neregula cu el :
Spate/biceps
Piept/triceps
Pauza
Picioare
Umeri/trapez/antebrat
Pauza.
Fa exercitiile corect, grija la nutritia ca altfel faci degeaba si o sa ai rezultate.
Daca vrei sa lucrezi o gruoa de 2 ori pe sapt, fa programul push-pull-legs, la mine a functionat ft bine.
Push (ziua de impins): piept, umeri, triceps
pull (ziua de tras): spate, biceps, antebrat
picioare: ziua clasica de picioare