Este recomandat sa mananci mereu alimente echilibrate caloric si sa te feresti in general de cele care au glucide/lipide foarte mare sau gluten mare.
kcal - inseamna kilocalorie.
De asemeni fiecare organism este diferit si asimileaza diferita caloriile, vitaminele, proteinele, lipidele si glucidele. Ideea este sa ai mese echilibrate si conteaza si ce faci dupa aceste mese.
De exemplu daca mananci o masa bogata in carbohidrati cum ar fi paste, cartofi, orez, asigurate ca faci si niste miscare pe urma gen, mers pe jos 20-30 de minute sau alergare usoara 10-15 minute.
Si incearca sa te feresti sa mananci mai tarziu de ora 7-8 seara sau sa mananci si sa pe pui sa dormi imediat dupa.
Evident ca stiu ce inseamna. Ce fac leii din poza ta spre pilda ar face parte dintr-un program de bulking Insa sfatul meu in legatura cu mancatul dupa 7-8 seara este valabil pentru orice activitate sau program ai avea la sala cat si doar daca ai alerga in parc. Este un sfat universal care se aplica oricui doreste sa aiba un organism sanatos.
Si tie ti se pare ca e foarte normal? De acord, poti sa o arzi asa daca vrei sa se deseneze harta Texasului pe spatele tau la scara normala, dar de unde pana unde a ajuns un bodybuilder sa fie model de sanatate pentru sociatate? Plus ca baiatul nu a mentionat nici la ce nivel e in progamul de bulking de exemplu si nici ca ar vrea sa arate ca Branch Warren. La 1.89 si 85 de kg e cam pe la inceput si inca nu e asa proportionat. Eu am 1.80 si kg-ele lui si merg la sala de 3-4 luni. In plus, de ce ar vrea orice om normal care nu e culturist sa arate asa? Plus ca ala si altii ca el nu o sa fie culturisti toata viata. Si excesele de acum se vor traduce in mai multe probleme decat o sa poate duce mai incolo.
Sfatul meu vizeaza si sanatatea lui si prin el am vizat ca omul sa fie si sanatos daca vrea. Daca el vrea sa bage ca la vadu' surpat in el nu are decat.
Aditu94 întreabă: