| AneMarie94 a întrebat:

As vrea sa merg la sala!
M-am inscris in urma cu ceva timp si am avut rezultate bune, insa am renuntat.
Barbatii se holbau si ma intinidau,faceau arogante vazand ca nu ma descurc, altii incercau sa ma agate. Ma simteam incoltita cand erau multe persoane in sala, cu aparatele nu ma descurcam grozav iar personalul nu era ababil deloc.
As dori sa pot merge la sala, insa nu gasesc o prietena sa meraga cu mine, sunt sigura ca mi-ar fi mult mai usor sa fie cineva cu care sa mai vorbesc.
Am intalnit si cateva persoane de treaba cu care mai vorbeam,dar ne intersectam rar,spre deosebire de cei care ma agasau, care erau nonstop la sala facand nimic, vorbeau si se holbau.
Ma gandesc sa ma inscriu la o alta sala, dar stiu ca nu se schimba nimic, ba din contra voi avea de mers mai mult si acum vine si frigul...
Doar eu am problema asta? Sunt oare prea tmida sau speriata?

Răspuns Câştigător
| darkhell217 a răspuns:

Nu esti singura persoana care a patit asta, eu cred ca nu ar trebui sa bagi pe nimeni in seama si sa faci ceea ce iti place, poate intr-un final o sa te imprietenesti cu cineva si o sa iti fie mult mai usor si va veti ajuta reciproc daca va fi cazul, nu te lasa de sport e un lucru foarte bun

5 răspunsuri:
| Dumitru_Mirela_1990 a răspuns:

Dacă îți displace atmosfera de la sală, nu mai merge acolo. Poți face exerciții acasă, ascultând muzică( ceea ce îți place ție). Îți poți achiziționa un aparat care să te ajute pentru exercițiile pe care vrei să le faci.

| DovleacTurbat a răspuns:

Incearca alta sala, una cat mai de "prestigiu" din orasul tau. Si ce daca mergi mai mult? Faci piciorusu frumos happy. Clar nu te mai duce la "sala" actuala, daca nici macar personalul nu te ajuta. Bineinteles, asteapta bani, dar un PT bun, da indicatii si gratuite (bine, acum nu astepta sa te astiste, sa te antreneze moca) cand e vorba de un incepator, gen: " vezi ca nu e bine, nu ai postura corecta, executia e varza, priza prea mare etc", iar daca crezi ca nu te descurci ii spui ca vrei sa te asiste si atunci omul iti va prezenta serviciile si pretul. O sala cat mai de "prestigiu" va avea dreptul de a-si alege clientii, cum e cea exclusiv gym din Bucuresti, in mare parte e plina de "vedete", dar si oameni de rand, doar ca toti au acelasi scop sa se antreneze nu sa se holbeze si sa agate happy. Bine, daca esti la inceput ai impresia ca toata lumea se uita la tine, dar nu e asa, fiecare e cu treaba lui. Cauta o sala cat mai ok, cat mai serioasa, chiar si mai scumpa (nu e neaparat o regula).

| peperonies a răspuns:

Daca te duci la sala si nu stii ce faci mi se pare normal sa incerce sa te ajute lumea. pune-ti castile in urechi si nu baga in seamna pe nimeni daca nu vrei sa vorbeasca lumea cu tine.

| peperonies a răspuns:

Si in loc sa te duci in colanti prin care se vede si bustiera ia-ti un trening larg si o sa fii ok.

| AneMarie94 explică (pentru peperonies):

Nu am fost imbracata in asa ceva, in primul rand ca sunt destul de scumpe aceste echipamente de sala, si mai apoi imi faceam singura un deserviciu.