| Silwian37 a întrebat:

Avem pariori pe aici? Ok~! Rog cei care vor sa-mi zica... ca pariurile..bla bla lba Deci sa treaca la urmatoarea intrebare!
Deci pariori! Bate maine Dinamo cu pauza si final?
Dar Viitorul tot pauza si final?

10 răspunsuri:
| randomgui a răspuns:

Nu ma am cu pariurile si nici cu fotbalul, dar stiu ca dinamo a pierdut cu botosani, nu stiu cum e viitorul, posibil sa bata

| TLF92 a răspuns:

Eu personal am luat la dinamo PFS X sau 0-2 goluri si la viitorul voi juca un GG3+ ba chiar as forta un GG4+ BAFTA, cred ca Viitorul poate marca si doua goluri am un feeling

| Silwian37 explică (pentru TLF92):

Dinamo nu prea merge bine stiu asta! Dar totusi pe acolo au mai ramas niste jucatori buni! Chiardaca cu moralul sunt la pamant. tot trebuie sa mai castige si ei.La fel si cu Viitorul ma gandesc ca ar trebui sa bata!

| TLF92 a răspuns (pentru Silwian37):

Ca dinamovist parerea mea e ca daca scoatem un egal la Arad e cat 3 puncte

| TLF92 a răspuns:

Tu joci ce stii sunt banii tai eu doar mi-am dat cu parerea ce voi juca

| Drimmero a răspuns:

UTA-Dinamo e meci de mare X, asa l-as juca
Astra-Viitorul x2

Cred ca e greu sa scoti victorie in ambele reprize la ce panarame de meciuri sunt. eu zic ca nu o sa pupi asa ceva.

| Silwian37 explică (pentru Drimmero):

Ai dreptate si tu..Ciudate sau mizerabile meciuri! Acum cine stie poate suntem noi paranoia! Si am vrea sa castige doar echipele mari! Ni se pare o tampenie ca o echipa de la subsolul clasamentului sa bata o echipa de pe primele 3 locuri!

| Drimmero a răspuns (pentru Silwian37):

In fotbal se mai vad surprize, dar sezonul asta pandemic e deschis multor posibilitati, orice se poate intampla,, mai nou oricine poate bate pe oricine, in premier league de exemplu echipa de pe ultimul loc poate bate liderul, cel mai recent exemplu e meciul United-Sheffield 1-2 de la mijlocul saptamanii si exemplele sunt cu duiumul. nu mai pot urmari liga 1 nici macar ca sa pariez pe ele, avem un fotbal execrabil

| Zuzu1991 a răspuns:

O sa plangi cand Dinamo o sa piarda?
ca la asta "sunt cei mai buni"... sa piarda
chiar, cum era aia, Dinamo trebuie sa aiba minge cu manere si adversarii trebuiesc pusi in lanturi... big grin

| Xenoverse1 a răspuns:

Eu zic sa lasi pariurile, ca nu o sa castigi nimic.